Τα ταξίδια με αυτοκίνητο είναι τα πιο απολαυστικά όλων. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να αντιληφθείς ακόμη περισσότερο την χώρα την οποία ταξιδεύεις. Εμείς ταξιδέψαμε, βιώσαμε και σου παρουσιάζουμε τα 5 κορυφαία road trip που κάναμε στη ζωή μας.

Hobbiton, New Zealand
Hobbiton, New Zealand

1. Νέα Ζηλανδία
Το ταξίδι μας στη Νέα Ζηλανδία ήταν από τα πιο ιδιαίτερα που έχουμε κάνει το 2018. Αυτό έγινε ξεκάθαρα, διότι η Νέα Ζηλανδία είναι μια χώρα γεμάτη φυσικούς παράδεισους και εξαιρετικά τοπία. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που έχουν γυριστεί εδώ, ταινίες όπως ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών. Το φυσικό της κάλλος είναι μοναδικό και αυτό θα το ανακαλύψεις ταξιδεύοντας σε αυτή με αμάξι για να κάνεις το πιο τέλειο road trip της ζωής σου. Η ωραιότερη διαδρομή για Road Trip στη Νέα Ζηλανδία.

stasi 5 rainforest great ocean road australia happy traveller

2. Great Ocean Road. (Αυστραλία)
Ένα από τα πιο πασίγνωστα road trip σε όλο τον κόσμο. Η διαδρομή των 243 χιλιομέτρων θα σε συνεπάρει με αποκορύφωμα φυσικά τους 12 Απόστολους. Μπορεί μέχρι σήμερα να έχουν απομείνει μόνο οι 8 αλλά είναι εξίσου εντυπωσιακοί. Στην διαδρομή θα απολαύσεις τον Ειρηνικό Ωκεανό αλλά και σέρφερ που προσπαθούν να δαμάσουν τα τεράστια κύματα. Επίσης, στην περιοχή μπορείς να κάνεις και δραστηριότητες όπως ποδηλασία, θαλάσσια σπορ, ιππασία αλλά και πτήση με ελικόπτερο πάνω από τους «12 Αποστόλους». Great Ocean Road: Το πιο ωραίο road trip του κόσμου | Αυστραλία.

glaskwvi scotia happy traveller

3. Σκωτία
Τα ταξίδια με αμάξι είναι τα αγαπημένα μας. Το αυτοκίνητο σου δίνει την ελευθερία να δεις και να κάνεις ό,τι εσύ θέλεις. Στην Σκωτία επιλέξαμε αυτόν τον τρόπο μετακίνησης, γιατί θεωρήσαμε πως θα είναι και ο καλύτερος! Και δεν είχαμε άδικο! Σε αυτό το άρθρο σκοπό έχουμε να εμπνεύσουμε όλους εσάς που θέλετε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι εκεί, να το κάνετε. Μάλιστα θα σας δείξουμε και το πρόγραμμά μας, ώστε αν θέλετε να το ακολουθήσετε και να κάνετε την -ταξιδιωτική- ζωή σας ευκολότερη! Διαδρομές για Σκωτσέζικο Road Trip από τον Happy Traveller.

img_4271

4. Βουδαπέστη – Μπρατισλάβα – Βιέννη
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ταξίδια που μπορείς να κάνεις στην Κεντρική Ευρώπη είναι το Road Trip σε Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα και Βιέννη. Με αυτό το τρίπτυχο επισκέπτεσαι τρεις διαφορετικές χώρες και τρεις εξαιρετικές πόλεις του κόσμου με ένα ταξίδι. Θα σου πρότεινα να αφιερώσεις από 8-9 μέρες σε αυτό το ταξίδι για να μπορείς να απολαύσεις τα μέρη, να μάθεις την κουλτούρα της κάθε χώρας και να γευτείς όλες τις ταξιδιωτικές εμπειρίες των πόλεων αυτών. Το Road Trip που πρέπει να κάνεις: Βουδαπέστη – Μπρατισλάβα – Βιέννη.

Χρυσός Καταρράκτης
Χρυσός Καταρράκτης

5. Ταιβάν
Πριν ξεκινήσεις το ταξίδι σου θα πρέπει να γνωρίζεις πως η χώρα αυτή έχει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα να δεις. Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει σε 4-5 ημέρες. Ξεκινώντας από το Ταϊπέι και έπειτα παίρνοντας το αυτοκίνητο για να ξεκινήσει το πραγματικό road trip θα καταφέρεις να γνωρίσεις τα πιο όμορφα σημεία της Ταϊβάν! Το οδοιπορικό του Happy Traveller στην εναλλακτική Ταϊβάν.

LEAVE A REPLY