Η Ήπειρος είναι γεμάτη από ταξιδιωτικούς θησαυρούς, όπως ολόκληρη η Ελλάδα. Τα Τζουμέρκα ή αλλιώς τα Αθαμανικά όρη είναι το τέλειο μέρος για να «ακούσεις» τη φύση και να δημιουργήσεις αξιομνημόνευτες αναμνήσεις.

Tzoumerka Athamanika Ori Greece Happy Traveller (11)

Τα Αθαμανικά όρη συνδυάζουν τις δραστηριότητες στη φύση, τα υπέροχα παραδοσιακά χωριά και το εξαιρετικό φαγητό. Θα τα βρεις όλα εκεί και αν πας μια φορά, σίγουρα θα επιστρέψεις. Φοβερές εμπειρίες ράφτιγκ στον ποταμό Άραχθο, μοναδικά χωριά ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ όπως οι Καλαρρύτες και το Συρράκο αλλά και πεντανόστιμα πιάτα όπως μακαρονόπιτες και κρεατικά (ζυγούρι και προβατίνα). Όλα αυτά και άλλα τόσα θα σου μάθουν την ηπειρώτικη κουλτούρα και την καθημερινότητα των κατοίκων της.

Στην Ελλάδα μπορείς να βρεις πολλούς παραδείσους. Νησιά, βουνά, λαγκάδια! Τα Τζουμέρκα είναι ο ορεινός παράδεισος σου υπόσχεται ότι θα περάσεις τέλεια. Μείνε στο Princess Lanassa, δοκίμασε υπέροχα κρεατικά στη ταβέρνα Μπουτζάς στα Πράμαντα και μην ξεχάσεις να επισκεφθείς όλα όσα σου προτείνουμε στον Πλήρη ταξιδιωτικό οδηγό της Τζουμέρκας, εδώ.

 

LEAVE A REPLY