Ο Μυλοπόταμος Πηλίου είναι από τις πιο όμορφες και γνωστές παραλίες που θα συναντήσεις στην περιοχή. Τα κρυστάλλινα νερά και η καταπληκτική αμμουδιά θα σε ξετρελλάνουν. Το εξαιρετικό φυσικό τοπίο είναι κάτι που δεν μπορεί να σε αφήσει ασυγκίνητο. Ένα κομμάτι βράχου φτάνει από την άκρη της παραλίας μέχρι και την θάλασσα και την κόβει στα δύο. Το μόνο σημείο που ενώνονται αυτές οι δύο παραλίες είναι η τρύπα που υπάρχει στον βράχο, που θα μπορούσε να παρομοιαστεί με πόρτα.

Ένα άλλο καλό που θα ανακαλύψεις στην συγκεκριμένη παραλία είναι πως δεν υπάρχουν ξαπλώστρες και ομπρέλες. Αυτό την κάνει ακόμη πιο φυσική και παρθένα και φυσικά, ακόμη πιο όμορφη. Απόλαυσε το βίντεο και μάθε καλύτερα πως είναι ο Μυλοπόταμος του Πηλίου.

SHARE
Previous articleΠαρίσι, η πόλη του φωτός και του έρωτα | Γαλλία
Next articleΟι 10 ονειρικοί προορισμοί για μήνα του μέλιτος
Πιστεύω στους αγγέλους, στα παραμύθια και στο κάρμα. Κάποιες φορές ίσως παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Εργάζομαι ως αρχισυντάκτρια της ταξιδιωτικής τηλεοπτικής εκπομπής Happy Traveller. Δεν μου αρέσει απλώς να ταξιδεύω, το έχω ανάγκη. Η ζωή μου γεμίζει όταν αγαπάω, όταν γράφω και όταν έχω αγκαλιά τα σκυλιά μου. World Traveller & DayDreamer for life!

LEAVE A REPLY