Το street food είναι απόλυτα ενοχοποιημένο στους ταξιδιώτες και απορρίπτεται από πολλούς. Εκτός του ότι μπορεί να είναι απαίσιο, μπορεί να πάθεις έως και τροφική δηλητηρίαση αν δεν προσέξεις από που θα φας. Ένας κύριος όμως από την Σιγκαπούρη ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στο φαγητό του δρόμου!

Ο μαλαισιανός μάγειρας Chan Hon Meng και η καντίνα Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle που διατηρεί στο στην China Town της Σιγκαπούρης απέσπασε τρία αστέρια Michelin. Απόλαυσε στο βίντεο την ιστορία του Chan και το πώς αντέδρασε όταν έμαθε πως ήταν υποψήφιος.

LEAVE A REPLY