Όταν σας παρουσιάσαμε το επεισόδιο της Κρουαζιέρας «3 ήπειροι» γνωρίζαμε πολύ καλά ότι ήταν μια από τις καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες για το 2019. Το ίδιο αντιλήφθηκαν και διεθνώς για αυτό η Celestyal Cruises πήρε Διεθνές βραβείο για αυτή την κρουαζιέρα!

Η Celestyal Cruises βραβεύτηκε την κρουαζιέρα της «3 Ήπειροι» στη 13η διοργάνωση των Cruise Excellence Awards. Η βραβευμένη κι αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο εταιρεία. Τα βραβεία διοργανώνονται από την Cruises News Media Group και προκύπτουν από τις ψήφους των επιβατών κρουαζιέρας και των ταξιδιωτικών γραφείων της επικράτειας της Ισπανίας.

Η κρουαζιέρα «3 Ήπειροι» που τιμήθηκε ως το καλύτερο δρομολόγιο κρουαζιέρας για το 2019 είναι ένα μοναδικό ταξίδι που επισκέπτεται ιστορικούς προορισμούς στην Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική στο ίδιο ταξίδι, με προσεγγίσεις σε 7 διαφορετικούς προορισμούς σε 4 χώρες και 3 διαφορετικές ηπείρους, με σημαντικούς αρχαιολογικούς, θρησκευτικούς και πολιτιστικούς θησαυρούς. Αυτή η κρουαζιέρα επισκέπτεται την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική σε διάρκεια μόλις 7 ημερών.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here