About

To Happy Traveller είναι μια εναλλακτική, ελληνική ταξιδιωτική εκπομπή με πολύ μοντέρνο τρόπο κινηματογράφησης που βλέπει κάθε τόπο με μία διαφορετική ματιά, πιο πρωτοπόρα. Ένα από τα πιο δυνατά στοιχεία της εκπομπής, είναι η δυνατότητα να κάνει τον τηλεθεατή να νιώθει πως βρίσκεται και αυτός εκεί, ζώντας τις εμπειρίες ως Happy Traveller. Ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα ταξιδεύοντας 8 χρόνια τώρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΙ, είναι πλέον οι ειδήμονες του είδους. Ο σκοπός της εκπομπής είναι να ταξιδέψει τους τηλεθεατές και να προβάλει τις ομορφιές της Ελλάδας αλλά και ολόκληρου του κόσμου και να μεταδώσει το βασικό moto της (εκπομπής), ότι “Η πιο σημαντική αποσκευή σε κάθε ταξίδι είναι η καλή μας διάθεση“!

Ξεκινώντας αυτή την εκπομπή και δεδομένων των μηνυμάτων που λάβαμε, με αιτήματα για περισσότερες ταξιδιωτικές πληροφορίες, νιώσαμε την ανάγκη να φτιάξουμε και ένα site έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε κάθε Happy Traveller εμπειρία μας με ένα κλικ! Το HappyTraveller.gr είναι ο ταξιδιωτικός οδηγός που επιλέγει ο σύγχρονος ταξιδιώτης. Ταξιδεύουμε, δοκιμάζουμε και σου προτείνουμε τα καλύτερα μέρη, τα πιο παραδοσιακά φαγητά και τα πιο ωραία ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Εδώ θα βρεις νεανική διάθεση και λύση σε κάθε ταξιδιωτική σου αναρώτηση. Ξεκίνα τα κλικ… ξεκινάμε τα ταξίδια μας!

Ταξιδιωτική εκπομπή  και ταξιδιωτικό site… από αληθινούς ταξιδιώτες!

Σκηνοθέτης, Παραγωγός, Παρουσιαστής, Cameraman, Drone pilot: Ευτύχης Μπλέτσας
Αρχισυντάκτρια εκπομπής, Αρχισυντάκτρια HappyTraveller.gr, Camera: Ηλέκτρα Αστέρη

 

 

________________________________________________________________________

ΤΟ HAPPY TRAVELLER ΖΕΥΓΑΡΙ

mosxa rwsia happy traveller

Είμαστε Travel Bloggers, Vloggers και Travellers γενικώς από το 2012. Μετράμε 11 χρόνια ταξιδιών και πολλών χωρών στο ενεργητικό μας. Ταξιδεύουμε πάντα μαζί γιατί ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Ο Ευτύχης λατρεύει τα extreme sports, η Ηλέκτρα τα φοβάται. Ο Ευτύχης λατρεύει να δοκιμάζει τα φαγητά κάθε τόπου, η Ηλέκτρα είναι πιο επιλεκτική. Ο Ευτύχης θέλει κάθε λεπτό να βρίσκεται σε διαφορετικό μέρος, η Ηλέκτρα θέλει περισσότερο χρόνο για να απολαύσει την κάθε στιγμή. Όλες αυτές οι αντιθέσεις όμως μας κάνουν να συναντιόμαστε κάπου στην μέση και να απολαμβάνουμε το ταξίδι στο έπακρο.

Όλα γίνονται ονειρεμένα όταν στα ταξίδια μαζί μας είναι φυσικά και ο Ηρακλής, ο σκύλος μας. Ο οποίος κάνει τις στιγμές μας ομορφότερες και την ζωή μας καλύτερη. (Δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας. Πέθανε το 2021)

Βέβαια από το 2019 και έπειτα που ταξιδεύουμε και με την κόρη μας, το ταξίδι για μας έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Πιο Οικογενειακό! Πιο ουσιαστικό! Για να μην πούμε ότι από το 2021 που έχουμε μαζί και τη δεύτερη κόρη μας, τα ταξίδια έχουν γίνει η απόλυτη απόλαυση.

Ταξιδιωτικό site… από αληθινούς ταξιδιώτες!

ΕΥΤΥΧΗΣ ΜΠΛΕΤΣΑΣ

DSC09077

Ο Ευτύχης Μπλέτσας είναι γνωστός παρουσιαστής μαγειρικών και ταξιδιωτικών εκπομπών χρόνια τώρα. Για αυτό και είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να σε ξεναγήσει σε όλο τον κόσμο. Έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 100 χώρες. Δοκιμάζει τα πάντα, πηγαίνει παντού και έχει ένα διακαή πόθο να γνωρίσει καλύτερα τον κάθε τόπο που επισκέπτεται. Ανεβαίνει σε κάθε κορυφή, ανακαλύπτει κρυφά μυστικά του κάθε τόπου και του αρέσουν τα extreme sports. Σκηνοθέτης, παρουσιαστής, drone pilot και food expert είναι μερικά από αυτά που χαρακτηρίζουν τον Ευτύχη. Είναι ο λόγος που το Happy Traveller, είναι τόσο Happy! Βρες τον Ευτύχη σε Facebook & Instagram.

ΗΛΕΚΤΡΑ ΑΣΤΕΡΗ

happy traveller electra asteri1

Ο Ηλέκτρα Αστέρη είναι αρχιστυντάκτρια της εκπομπής. Για χάρη του Happy Traveller έχει γίνει και camera-woman. Έχει ταξιδέψει σε 85 χώρες. Όσον αφορά το φαγητό δοκιμάζει επιλεκτικά και προτιμάει τα συνηθισμένα. Για αυτό σε όλα τα travel vlog φαγητού θα δεις τον Ευτύχη να προσπαθεί να την πείσει να δοκιμάσει κάτι «περίεργο». Της αρέσουν τα extreme sports, αλλά παράλληλα τα φοβάται. Συνήθως πείθεται να δοκιμάσει γιατί εν τέλει, περνάει καλά! Είναι ο λόγος που κάνει τόσο Happy τον Ευτύχη και εκείνος με την σειρά του το Happy Traveller! Βρες την Ηλέκτρα σε Facebook & Instagram.

Travel Moto #1: Τα ταξίδια μοιάζουν με μικρές ζωές. Για μένα κάθε ένα από τα ταξίδια μας είναι και μια μικρογραφία της ζωής μας. Electra

Travel Moto #2: Η καλύτερη γλώσσα επικοινωνίας σε όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκεσαι είναι το χαμόγελο. Electra

ΗΡΑΚΛΗΣ

happy traveller iraklis

Ο Ηρακλής είναι η μασκώτ της εκπομπής. Ο αδέσποτος σκύλος που απέκτησαν πριν λίγα χρόνια ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα. Προσπαθούν να τον έχουν σε όσα περισσότερα ταξίδια γίνεται, γιατί τους είναι πολύ δύσκολο να τον αποχωρίζονται. Ο Ηρακλής έχει και Facebook και instagram γιατί μπορεί. Γιατί είναι προχώ!

UPDATE: Ο Ηρακλής δυστυχώς έφυγε από κοντά μας το 2021, αλλά είναι πάντα στην καρδιά μας για αυτό και το παραπάνω κείμενο δεν θα αλλάξει. Θα μείνει ως έχει, γιατί για εμάς είναι πάντα σα να ταξιδεύει μαζί μας. 

FAMILY EDITION

Από το 2019 και έπειτα το Happy Traveller εξελίχθηκε σε Happy Traveller Family Edition, αφού οι Happy Travellers ταξιδεύουν πλέον έχοντας μαζί τους και το μωρό τους. Το ταξίδι πλέον αποκτά νέο νόημα και οι ταξιδιώτες μας, εκτός από μυστικά μέρη, ενδιαφέρουσες τοποθεσίες και υπέροχους προορισμούς μοιράζονται μαζί μας και συμβουλές για να ταξιδέψεις με μωρό. Η μικρή τους κόρη έχει ήδη επισκεφθεί 20 χώρες.

 

FAMILY EDITION vol 2

Από το 2021 έχουν πλέον και τη δεύτερη κόρη τους στα ταξίδια. Η μεγάλη κόρη έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 40 χώρες, ενώ η μικρή ξεπεράσει ήδη τις 10. 

Και το ταξίδι συνεχίζεται..


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal HappyTraveller.gr Οι φωτογραφίες και τα κείμενα ανήκουν στο site. Ευχαριστούμε.