airplane happy traveller copyright photo

Εμείς οι ταξιδιώτες γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντικές είναι πλέον οι εφαρμογές στα κινητά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Μας βοηθούν με τις τοποθεσίες, με την συνεννόηση, με το κλείσιμο του ξενοδοχείου αλλά και του εισιτηρίου. Αν θέλεις να έχεις τα 10 καλύτερα ταξιδιωτικά app στο κινητό σου δεν έχεις παρά να κατεβάσεις αυτά που ακολουθούν.

1. Google Maps. Δεν υπάρχει καλύτερη ταξιδιωτική δωρεάν εφαρμογή από το Google maps. Οι χάρτες του Google σε βοηθούν να φτάσεις στον προορισμό σου, να βρεις ό,τι είδους κατάστημα θέλεις κοντά σου αλλά και υπολογίζουν την απόσταση για σένα. Φυσικά μπορείς να αποθηκεύσεις αγαπημένα μέρη ή μέρη που θα ήθελες να επισκεφθείς και έτσι έχεις ένα ταξιδιωτικό πλάνο έτοιμο στο κινητό σου να σε «υπηρετήσει» ανά πάσα στιγμή.
2. Google Translate. Πηγαίνεις σε μια χώρα που δεν γνωρίζεις καλά ή καθόλου τη γλώσσα; Τότε το Google Translate μπορεί να κάνει τη μετάφραση για σένα. Πολύ βοηθητικό ειδικά σε χώρες που δεν γνωρίζουν καλά την αγγλική γλώσσα.
3. Gate Guru. Έφτασες αργά στο αεροδρόμιο ή χάζεψες αρκετά στα duty free και τώρα τρέχεις να προλάβεις το αεροπλάνο σου, αλλά δεν ξέρεις την πύλη σου; Το Gate Guru είναι εκεί για να σε σώσει. Σου λέει την πύλη σου απλά και μόνο εισάγοντας τον αριθμό της πτήσης σου. Τέλειο;
4. SkyScanner. Η κορυφαία εφαρμογή για να αναζητήσεις την πιο συμφέρουσα πτήση. Μπορεί να έχεις κλείσει ήδη τα εισιτήριά σου, όμως πάντα τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν. Έτσι αν χρειαστεί να κλείσεις μια άλλη πτήση, φρόντισε να έχεις στο κινητό σου το skyscanner έτσι ώστε να βρεις την καλύτερη δυνατή προσφορά. Δες εδώ άλλα ιδανικά site για να κλείσεις εισιτήρια μέσω του laptop σου.
5. TripIt. Το είναι ένας σούπερ ταξιδιωτικός πράκτορας κλεισμένος στο κινητό σου. Συλλέγει κάθε επιβεβαιωμένη κράτηση από το μέιλ σου και οργανώνει τα ταξίδια που προγραμμάτισες. Σου λέει τι δραστηριότητες να κάνεις και τι να δεις στο κάθε μέρος.
6. Free WiFi Finder. Αν θέλεις να έχεις παντού ίντερνετ και να το βρίσκεις εύκολα, τότε αυτή είναι η εφαρμογή που πρέπει να κατεβάσεις. Λειτουργεί σε περισσότερες από 140 χώρες και σε βοηθάει να βρεις ίντερνετ αρκεί να την έχεις στο κινητό σου. Αν μάλιστα κατεβάσεις και τον χάρτη στο κινητό σου, μπορεί να δουλέψει και ενώ είσαι offline.
7. Visited World Map. Θέλεις να έχεις ωραία και τακτοποιημένα όλες τις χώρες που επισκέφθηκες; Τότε βρήκες το ιδανικό app για σένα. Σε αυτή την εφαρμογή προσθέτεις όλες τις χώρες που επισκέφθηκες και σου εμφανίζεται ο χάρτης αλλά και το ποσοστό που έχεις καλύψει ταξιδεύοντας στη Γη.
8. Booking . Το γνωστό σε όλους μας booking.com μέσω του οποίου κλείνουμε ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Είναι η τέλεια εφαρμογή και σου παρέχει τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Έτσι, θα έχεις και φθηνό αλλά και ωραίο δωμάτιο. (Τα ιδανικά site για να κλείσεις φθηνό δωμάτιο στα ταξίδια σου)
9. Hostelworld. Αν πάλι είσαι πιο κουλάτος ταξιδιώτης και προτιμάς τα χόστελ, υπάρχει λύση. Το Hostelworld περιέχει περισσότερα από 33.000 hostels σε 170 χώρες και είναι το καλύτερο app εύρεσης δωματίου σε χόστελ.
10. UBER. Το uber είναι ένα πολύ σημαντικό -για τις μετακινήσεις σου- app. Αυτή η εφαρμογή σου δίνει τη δυνατότητα να μεταφερθείς από το ένα σημείο της πόλης στο άλλο, με πολύ πιο λίγα χρήματα από ό,τι με ένα ταξί και πολλές φορές με πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here