Στις 25 Οκτωβρίου 2025, έγινε το καθιερωμένο Σαββατιάτικο Live της εβδομάδας. Σήμερα επισκεφθήκαμε τη Νέα Μηχανιώνα .

ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ:







Τι έγινε στο live της Νέας Μηχανιώνας:
Σήμερα ήταν στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας. Ο Ευτύχης ξεκίνησε το σημερινό live από την Αγία Τριάδα και αφού κάναμε μια βόλτα στην ακτή κάτσαμε για πρωινό στο Angelo Bakery (αρτοζαχαροπλαστείο). Μετά μπήκαμε στο αμάξι και πήγαμε στη Νέα Μηχανιώνα. Μετά έκανε μια βόλτα στο λιμάνι, είδε τα ψαροκάικα και τις ψαρόβαρκες, μίλησε με ψαράδες και μπήκε σε μια τράτα.




Πέταξε το drone και μας έδειξε την Μηχανιώνα από ψηλά αλλά και τη γύρω περιοχή. Έκανε μια βόλτα στην ακτή της Μηχανιώνας, στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής. Μετά πήγε στο ιχθυοπωλείο να μας δείξει τα φρέσκα ψάρια και μετά στην ψαροταβέρνα ΘΕΟΔΩΡΟΣ, φάγαμε ολόφρεσκα ψαρικά.

Μετά έκανε βόλτα στον οικισμό και στις πλατείες και στην εκκλησία της Φανερωμένης και απέναντι από εκεί στο κατάστημα Angelo bakery έφαγε γλυκάκια. Συνέχισε βόλτα στην παραλιακή και ήπιε έναν καφέ στο Nouvelle Vogue με την ωραία θέα. Έπειτα κατέβηκε πάλι κάτω στην προβλήτα και έκλεισε το λάιβ.
Δες όλο το live εδώ.
ΕΥΤΥΧΗΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΙΝΙ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:





