Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2025, έγινε ένα ακόμη Live. Σήμερα ο Ευτύχης έκανε τις βόλτες του στην Θεσσαλονίκη και την λαϊκή της Μαρτίου.

Λαϊκή Μαρτίου:
Η λαϊκή αγορά της Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη είναι από τις πιο ζωντανές και παραδοσιακές της πόλης. Κάθε εβδομάδα πωλούνται εκεί φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ψάρια, τυριά και τοπικά προϊόντα από όλη τη Μακεδονία. Εκτός από τις καλές τιμές, η λαϊκή της Μαρτίου ξεχωρίζει για τη γνήσια αυθεντικότητα και την ανθρώπινη επαφή. Είναι ένα κομμάτι της καθημερινής ζωής των Θεσσαλονικιών που αξίζει να ζήσεις, έστω και ως επισκέπτης.
Τι έγινε στο live αυτής της εβδομάδας:
Σήμερα ο Ευτύχης πήγε στο COSMOS SPORT στην ΜΠΑΜ FC που είναι ένα meet up. Μετά πήγε στην ανατολική Θεσσαλονίκη, περιοχή Βούλγαρη δίπλα στο μετρό και έκατσε στο Helen’s. Έφαγε ωραίες πίτες, γλυκά και ήπιε καφέ. Μετά πήγε στην λαϊκή αγορά της Μαρτίου, μια από τις μεγαλύτερες της Θεσσαλονίκης. Εκεί μίλησε με τους ανθρώπους και δοκίμασε διάφορα καλούδια… μέχρι και κρεμμύδι. Έπειτα πήγε Σοφούλη & Όλγας για φαγητό στο εστιατόριο Μαλλιώρας για Θεσσαλικό κοντοσούβλι. Κλείσαμε το live στην παραλία και με επικό drone με φόντο την Θεσσαλονίκη.
Δες όλο το live εδώ.
ΕΥΤΥΧΗΣ ΤΡΩΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΩΜΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:





