- Διαφήμιση -
Home Cool spots Budapest Szechenyi Spa: Τα λουτρά της Βουδαπέστης

Budapest Szechenyi Spa: Τα λουτρά της Βουδαπέστης

0
28220
- Διαφήμιση -

budapest-szechenyi-spa-happy-traveller-4

Γνωστά, ζεστά και άκρως ενδιαφέροντα! Θα βρεις τα ιαματικά λουτρά της Βουδαπέστης πολύ κοντά στην πλατεία των Ηρώων. Το Szechenyi Spa είναι ένας ιδιωτικός χώρος, που μπορείς να απολαύσεις το ζεστό σου μπάνιο! Τα δημοφιλή λουτρά της Βουδαπέστης είναι σίγουρα μια αφορμή για χαλαρωτική στάση, ενδιάμεσα στους ταξιδιωτικούς ρυθμούς. Ειδικά αν είσαι ταξιδιώτης που θέλεις να τα δεις όσα περισσότερα γίνεται, τότε μια χαλάρωση την χρειάζεσαι σίγουρα.

Που να πας – Τι να δεις:

Η επίσκεψή σου στον χώρο των Budapest Szechenyi Spa θα σου φανεί ένα παιχνίδι. Παιχνίδι σε ένα πανέμορφα διακοσμημένο χώρο με πάρα πολύ εξυπηρετικό προσωπικό. Όταν μπεις μέσα στο κτίριο θα σου δοθούν οδηγίες για το που να πας. Θα σου δώσουν τα περίφημα «ρολόγια» που χρησιμοποιούν ώστε να μπεις στον κυρίως χώρο των λουτρών αλλά και να ανοιγοκλείνεις το δικό σου ντουλαπάκι για να βάλεις τα πράγματά σου αλλά και να αλλάξεις.

Φαγητό:

Καλό θα ήταν να μην φας πριν πας στα λουτρά αλλά να κρατήσεις την όρεξή σου μετά. Θα απολαύσεις πολύ περισσότερο την βουτιά.

Αν θέλεις να δεις πως είναι εντός του το Budapest Szechenyi Spa, μπορείς να απολαύσεις εδώ το επεισόδιο της Βουδαπέστης αλλά και την παρουσίαση των λουτρών. Επίσης αν χρειάζεσαι κι άλλες πληροφορίες για τα ουγγρικά λουτρά ενημερώσου από το site τους szechenyispabaths.com.

Εσύ έχεις πάει στο Budapest Szechenyi Spa; Γράψε μας την γνώμη σου.

budapest-szechenyi-spa-happy-traveller-2 budapest-szechenyi-spa-happy-traveller-3 budapest-szechenyi-spa-happy-traveller-5 budapest-szechenyi-spa-happy-traveller-6

DCIM100MEDIA

budapest-szechenyi-spa-happy-traveller

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here