UPDATE: Η νικήτρια της κρουαζιέρας δυστυχώς δεν θα μπορέσει να έρθει λόγω προσωπικού θέματος. Ο νέος νικητής βγήκε από το #instagram και είναι η @peggy_mnk. Ευχαριστούμε και πάλι για τη συμμετοχή σας. Σύντομα θα κάνουμε νέο διαγωνισμό για ταξίδι!

—————————————————————————————————–

ΣΟΥΠΕΡ HAPPY TRAVELLER διαγωνισμός για να γιορτάσουμε τα 100 επεισόδια Happy Traveller στον ΣΚΑΙ, τους 100 χιλιάδες συνδρομητές στο κανάλι μας στο YouTube και τους (σχεδόν) 100 χιλιάδες φίλους στη σελίδα μας στο Facebook! Ενας νικητής θα κερδίσει μια κρουαζιέρα στο Αιγαίο για 2 άτομα με Celestyal Cruises στην οποία θα πάμε και εμείς αυτό το καλοκαίρι!

Για να πάρετε μέρος στον Διαγωνισμό:

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Θα βγει 1 φιναλίστ από κάθε μέσο (Facebook, YouTube, Instagram, Twitter) και μετά με κλήρωση θα βγει ο νικητής του διαγωνισμού από τους 4 φιναλίστ. Ο νικητής θα βγει με κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 15/5/2018. Η διαδικασία με τις πολλαπλές συμμετοχές υπάρχει ώστε να μπορούν να μπορείτε να πάρετε μέρος και αν δεν έχετε λογαριασμό στο facebook ή στο youtube. Αρκεί να έχετε λογαριασμό σε ένα από τα 4 social media για να συμμετέχετε. Αν έχετε και στα 4 τότε μπορείτε να συμμετέχετε 4 φορές και έτσι να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε.

 • Έναρξη διαγωνισμού: Κυριακή 1/4/2018
 • Λήξη διαγωνισμού: Δευτέρα 14/5/2018 στις 11:59 μ.μ.
 • Κλήρωση: Τρίτη 15/5/2018

Όροι και προϋποθέσεις διαγωνισμού:

 1. Τον διαγωνισμό διοργανώνει η εταιρεία παραγωγής της εκπομπής Happy Traveller και ο Ευτύχης Μπλέτσας με δώρο μία κρουαζιέρα της Celestyal Cruises. O διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στα social media της εκπομπής και του Ευτύχη Μπλέτσα.
 2. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών ή να είναι σύμφωνος γονέας ή κηδεμόνας. Για την παραλαβή του δώρου θα ζητηθεί Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή άλλο έγκυρο προσωπικό έγγραφο ταυτοποίησης.
 3. Το ταξίδι/κρουαζιέρα που θα κερδίσει ο νικητής είναι για δύο άτομα. Το δεύτερο άτομο είναι επιλογή του νικητή. Σε περίπτωση που ο νικητής είναι ανήλικος, το άτομο που θα έρθει μαζί θα πρέπει να είναι συνοδός/συγγενής/κηδεμόνας.
 4. Για την παραλαβή του δώρου, ο τυχερός πρέπει να μας στείλει τα στοιχεία του σε προσωπικό μήνυμα στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook εντός 7 ημερών από τη μέρα της κλήρωσης.
 5. Αν για οπουδήποτε λόγο ο νικητής δεν μπορεί να έρθει στο ταξίδι ή δεν εμφανιστεί έως και 7 μέρες μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, θα γίνει νέα κλήρωση μεταξύ των υπολοίπων finalist.
 6. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητα ένα τα παρακάτω: 1) LIKE στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook, LIKE ή οποιοδήποτε REACTION στο post του διαγωνισμού, σχόλιο κάτω από το post του διαγωνισμού. 2) Εγγραφή στο κανάλι του Ευτύχη στο YouTube και σχόλιο στο βίντεο του διαγωνισμού. 3) Follow στο Instagram και comment στη φωτογραφία του διαγωνισμού. 4) Follow @ftbletsas στο twitter και RT (Retweet) το tweet του διαγωνισμού. Μπορείτε να έχετε μέχρι 4 συμμετοχές κάνοντας και τα 4 από τα παραπάνω. Αν δεν έχετε λογαριασμό σε κάποιο από τα παραπάνω μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορείτε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό με κάποιον άλλο από τους 4 τρόπους. 
 7. Η κλήρωση θα γίνει στις 15 Μαΐου 2018. Για την ανάδειξη των finalist θα γίνει χρήση εφαρμογών όπως το random.org το commentpicker και το tweetdraw. Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί στη σελίδα Happy Traveller στο Facebook και στα υπόλοιπα post του διαγωνισμού σε YouTube και Instagram.
 8. Το δώρο του διαγωνισμού είναι μια Κρουαζιέρα της Celestyal Cruises στο Αιγαίο. Αναχώρηση και επιστροφή στον Πειραιά. Το δώρο περιλαμβάνει διαμονή σε δίκλινη καμπίνα, διατροφή, ψυχαγωγία στο πλοίο και φυσικά τις μετακινήσεις από μέρος σε μέρος με το Κρουαζιερόπλοιο της Celestyal Cruises.
 9. Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί 16-23 Ιουλίου 2018. Το δώρο του διαγωνισμού θα αφορά μόνο τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.
 10. Στην ίδια κρουαζιέρα θα ταξιδέψει και η ομάδα του Happy Traveller.
 11. Η αναχώρηση της Κρουαζιέρας θα γίνει από Πειραιά. Ο νικητής πρέπει να κανονίσει πως θα έρθει ως εκεί με δικά του μέσα/έξοδα.
 12. Σε περίπτωση που ο νικητής επιθυμεί αναβάθμιση θέσης ή και προσθήκη έξτρα ατόμου στο ταξίδι, υπάρχει δυνατότητα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα κρατήσεων της Celestyal Cruises και την καταβολή του αντίστοιχου αντιτίμου.
 13. Αν υπάρχει κάποιος που θέλει μετά το τέλος του διαγωνισμού να κλείσει και να έρθει στην ίδια κρουαζιέρα μαζί μας, θα υπάρχει η δυνατότητα και θα ανακοινώσουμε περισσότερες πληροφορίες με το τέλος του διαγωνισμού. 
 14. Στον διαγωνισμό δεν μπορούν να πάρουν μέρος συγγενείς πρώτου βαθμού της ομάδας παραγωγής του Happy Traveller, των υπαλλήλων της Celestyal Cruises και του ΣΚΑΙ.
 15. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κάτοικοι Ελλάδας ή και εξωτερικού με την προϋπόθεση ότι μπορούν να ταξιδέψουν μέχρι τον Πειραιά για να την Κρουαζιέρα, εφόσον κερδίσουν.
 16. Δεν επιτρέπεται η ανταλλαγή, μεταβίβαση ή πώληση του δώρου σε άλλο πρόσωπο.
 17. Για επιπλέον συμμετοχές στον διαγωνισμό υπάρχει συγκεκριμένη λίστα με ενέργειες που μπορεί να κάνει κάποιος. Οποιαδήποτε δόλια συμπεριφορά όπως spamming, πολλαπλά σχόλια σε ίδιο post, χρήση bots, ψεύτικων προφίλ κλπ θα μπορούν να οδηγήσουν στην ακύρωση συμμετοχής από τον διαγωνισμό. 
 18. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δωρεάν και δεν απαιτεί καμία αγορά προϊόντος ή τηλεφωνικής υπηρεσίας με χρέωση.
 19. Η Εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube, το follow σε Twitter και Instagram καθώς και το Like στη σελίδα μας στο facebook είναι δωρεάν. Τα έχουμε σαν προϋπόθεση συμμετοχής στον διαγωνισμό επειδή ο διαγωνισμός γίνεται για όσους μας ακολουθούν σε αυτά τα μέσα και είναι μέλος της διαδικτυακής μας παρέας.
 20. Επιτρέπεται μόνο μία συμμετοχή ανά χρήστη στο Facebook, μία ανά χρήστη στο YouTube, μια στο instagram και μία ανά χρήστη στο Twitter. Για να έχετε περισσότερες πιθανότητες πάρτε μέρος και στα 4 (Facebook/YouTube/Twitter/Instagram).
 21. Oι διοργανωτές του διαγωνισμού έχουν δικαίωμα να αλλάξουν τα στοιχεία αν αυτό κριθεί απαραίτητο από τους ίδιους και να ακυρώσουν κάποια συμμετοχή αν δεν έχει κάνει τα απαραίτητα για να λάβει μέρος.
 22. Η ημέρα ολοκλήρωσης του διαγωνισμού και η κλήρωση μπορεί να πάρει ολιγοήμερη παράταση σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο λόγω ταξιδιωτικών υποχρεώσεων. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.
 23. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει την αποδοχή των όρων του διαγωνισμού.

 

Καλή επιτυχία σε όλους!

 

UPDATE

Νικήτρια Xenia Bcb

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

 

27 COMMENTS

 1. We would love to travel with you, love your shows and humour,it’s been twenty years since we have been to greece , hope to c u sometime. Thanks Παναγιώτης

 2. Μακάρι να είμαι η τυχερή ,τεράστιο και τέλειο δώρο, ευχαριστούμε χχ

 3. Αγαπώ τα ταξίδια σας! Πάμε παρεα στην κρουαζιέρα; Μπράβο! Να κάνετε αλλά τόσα !! 🙂 <3

 4. Αποδεχομαι τουσ ορουσ του διαγωνισμου. υπεροχο δωρο.

 5. Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού Ευχαριστούμε για το υπέροχο δώρο!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here