Και μπορεί ο Άγιος Βαλεντίνος να είναι μια γιορτή που είθισται να παίρνουμε στο ταίρι μας δώρα όπως λουλούδια, γλυκά ή δαχτυλίδια αν όμως μιλάμε για τον Άγιο Βαλεντίνο των Travellers τότε τα πράγματα αλλάζουν λίγο. Εδώ σας δίνουμε κάποιες ιδέες για ταξιδιωτικά δώρα που μπορείτε να κάνετε στο άλλο σας μισό.

1.Ταξίδι. Εννοείται πως το νούμερο ένα δώρο για κάποιον ταξιδιώτη είναι το ταξίδι. Πάρε εισιτήρια για όπου «αγαπάς» και κάνε έκπληξη σε εκείνον-η που αγαπάς. Είναι ίσως το κορυφαίο δώρο αγάπης που μπορείς να κάνεις για τον Άγιο Βαλεντίνο, αλλά και εκείνο που θα σας δέσει ακόμη παραπάνω (προϋποθέτοντας ότι θα πάτε μαζί).

2. Ταξιδιωτικά βιβλία. Τι καλύτερο να πάρεις σε έναν ταξιδιώτη από ταξιδιωτικά βιβλία. Νέοι προορισμοί, οδηγοί, χάρτες και πολλά βιβλία που μπορούν να σου ανοίξουν νέους ορίζοντες. Από έναν πολύ καλό ταξιδιωτικό οδηγό της χώρας που έχει βάλει στο μάτι, μέχρι κάποιο μυθιστόρημα στην αγαπημένη του ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.

3. Ταξιδιωτικό τσαντάκι. Τι πιο χρήσιμο για έναν ταξιδιώτη από ένα ταξιδιωτικό τσαντάκι για να βάζει όλα τα σημαντικά του πράγματα σε ένα σημείο. Χάρισε το τσαντάκι στο οποίο θα βάζει τα χρήματα, το κινητό, και το διαβατήριο σε ασφαλές σημείο. Σου το λέμε με σιγουριά, πως τα τσαντάκια που έχουν τα σημαντικά μας πράγματα είναι συνήθως και αυτά που χρησιμοποιούμε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στα ταξίδια μας.

4. PowerBank. Και ποιος ταξιδιώτης δεν έχει ξεμείνει από μπαταρία. Χάρισε στον αγαπημένο σου ένα powerbank για να σε θυμάται πάντα όταν θα επαναφορτίζει τις μπαταρίες του. Βλέπεις πλέον έχουμε τόσα πολλά πράγματα να φορτίσουμε… κινητά, φωτογραφικές μηχανές και τόσα ακόμη gadget. Ο αγαπημένος σου ταξιδιώτης, θα το λατρέψει!

5. Ταξιδιωτικό μαξιλάρι. Τι πιο ξεκούραστο και χαλαρωτικό για έναν ταξιδιώτη, από το μαξιλάρι του για τα ταξίδια του; Ιδανικό δώρο για κάθε ερωτευμένο που θέλει να κάνει το άλλο του μισό να τον σκέφτεται ακόμη και όταν… κοιμάται.

6. Drone. Είναι το απόλυτο ταξιδιωτικό trend. Τα drone έχουν γίνει το απόλυτο «αξεσουάρ» κάθε ταξιδιώτη. Αν και ο δικός σου ταξιδιώτης λατρεύει την τεχνολογία, τότε σίγουρα θα λατρέψει αυτό το δώρο. Μπορείς να βρεις ένα από τα καλύτερα μοντέλα drone, εδώ.

7. Αντάπτορας ρεύματος. Ξέρουμε ότι μπορεί να μην είναι και πολύ ερωτικό δώρο ο αντάπτορας ρεύματος, όμως ξέρουμε επίσης πως ένας ταξιδιώτης θα εκτιμήσει πολύ έναν αντάπτορα με 4 διαφορετικές υποδοχές σύνδεσης. Βλέπεις αν ταξιδεύεις σε διαφορετικές χώρες, όπου η κάθε μια έχει διαφορετικές πρίζες, ο αντάπτορας είναι κάτι παραπάνω από σωτήριος.

8. Κάμερα. Τι καλύτερο για έναν ταξιδιώτη από μια κάμερα την οποία θα χρησιμοποιεί όταν επισκέπτεται μέρη και θα κρατάει τις στιγμές για πάντα. Πλέον οι κάμερες έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινότητας των ταξιδιωτών γιατί τους δίνει τη δυνατότητα να βγάζουν εύκολα, γρήγορα και καλές φωτογραφίες. Τι λες; Ψήθηκες; Βρες σούπερ κάμερα για το ταίρι σου, εδώ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here