new york happy traveller

Η Νέα Υόρκη είναι από μόνη της μια έκπληξη. Και τι έκπληξη! Όταν μάλιστα το ταξίδι σου εκεί, συνδυάζεται με υπέροχες δραστηριότητες που σε κάνουν να γνωρίζεις ακόμη καλύτερα αυτή τη πόλη, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα!

Ένα από τα πιο εκπληκτικά πράγματα που μπορείς να κάνεις στη Νέα Υόρκη είναι φυσικά η βόλτα με ελικόπτερο πάνω από το πανέμορφο και επιβλητικό Μανχάταν. Η θέα είναι εξαιρετική και σου κόβει την ανάσα. Αν θέλεις να την απολαύσεις και εσύ δεν έχεις παρά να δεις το βίντεο από το φετινό ταξίδι μας στο Μεγάλο Μήλο!

Previous articleHappy Traveller – Τελευταίο Επεισόδιο
Next articleHappy Traveller στην Ταΐλάνδη | Ολόκληρο επεισόδιο
Πιστεύω στους αγγέλους, στα παραμύθια και στο κάρμα. Κάποιες φορές ίσως παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Εργάζομαι ως αρχισυντάκτρια της ταξιδιωτικής τηλεοπτικής εκπομπής Happy Traveller. Δεν μου αρέσει απλώς να ταξιδεύω, το έχω ανάγκη. World Traveller & DayDreamer for life!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here