Εκεί λίγο έξω από το Ορλάντο βρίσκεται το εθνικό πάρκο Everglades στο οποίο μπορείς να κάνεις Tour AirBoat. Εκεί θα δεις από κοντά αλιγάτορες και άλλα είδη άγριων ζώων.

Χώρα: Αμερική
Πόλη: Ορλάντο
Νόμισμα: Δολάριο
Κόστος: $29.99

Γενικές Πληροφορίες: Τα Έβεργκλεϊντς (Everglades) είναι μια τεράστια περιοχή υποτροπικού-τροπικού υγροβιότοπου που καταλαμβάνει το νότιο μέρος της πολιτείας Φλόριντα των ΗΠΑ. Εκεί ακριβώς βρίσκεται και το Gator Park το οποίο επισκεφθήκαμε για να δούμε από κοντά αλιγάτορες κάνοντας βόλτα με airboats.

Τι βλέπεις: Αρχικά κάνεις βόλτα με βάρκες οι οποίες στο πίσω μέρος έχουν ειδικές μηχανές για να μην ενοχλούν τα ζώα που ζουν στην περιοχή. Αν είσαι τυχερός θα δεις αλιγάτορες αλλά και άλλα είδη άγριας ζωής της περιοχής. Μετά από την βόλτα με το airboat, πηγαίνεις σε ένα χώρο στον οποίο γίνεται παρουσίαση. Εκεί υπεύθυνοι του πάρκου σου μαθαίνουν βασικά πράγματα για τους αλιγάτορες και τους κροκόδειλους. Έχουν και κάποια μωρά αλιγάτορες και κροκόδειλους τους οποίους βλέπεις από κοντά.

Κόστος: Το εισιτήριο κοστίζει $29.99 για τους ενήλικες, 19.99 για τα παιδιά από 3 -12 ετών και 24.99 για κυρίους και κυρίες 55 και άνω.

Κλείσε εισιτήριο για να δεις και εσύ αλιγάτορες στο Ορλάντο, εδώ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here