Στην Ιαπωνία τα περιμένεις όλα, όχι όμως και αυτό! Μια από τις πιο «περίεργες» υποδοχές μας επεφύλαξαν οι ασιάτες φίλοι μας όταν φτάσαμε στη χώρα. Το ξενοδοχείο Henn Na Hotel μπορεί κατά τα άλλα να είναι ένα φυσιολογικό ξενοδοχείο που έχει self check in, όμως τελικά όταν πηγαίνεις για το check in δεν είσαι εντελώς μόνος σου…

Οι ρεσεψιονίστ - δεινόσαυροι μας υποδέχτηκαν στο ξενοδοχείο
Οι ρεσεψιονίστ – δεινόσαυροι μας υποδέχτηκαν στο ξενοδοχείο

Έχουμε ξαναμείνει σε ξενοδοχεία που δεν είχαν ρεσεψιονίστ και θα έρπεπε εμείς οι ίδιοι να κάνουμε το check in. Έτσι εύκολα θυμάμαι μια περίπτωση στο Λιχτενστάιν. Όμως πρώτη φορά στην ταξιδιωτική μας ζωή μας εξυπηρέτησε ένας δεινόσαυρος. Στην αρχή μας φάνηκε παράξενο, τελικά όμως η εμπειρία είναι τόσο αστεία που θα το διασκεδάσετε είτε είστε μικροί, είτε μεγάλοι.

Γενικές Πληροφορίες:
Η αλυσίδα ξενοδοχείων Henn Na Hotel έχει ξενοδοχεία και στην Οσάκα αλλά και στο Τόκυο. Εμείς και στις δύο πόλεις επιλέξαμε αυτό το ξενοδοχείο. Τα δωμάτια είναι μικρά -όπως σε όλα τα ξενοδοχεία σε αυτές τις πόλεις- αλλά είναι πολύ καθαρά και πρακτικά. Τα μπάνια είναι πολύ μικρά όπως όλο το δωμάτιο και γενικά το μόνο πράγμα που είναι μεγάλο στα δωμάτια είναι το κρεββάτι. Ευτυχώς υπήρχε παράθυρο και στα δύο δωμάτια. Ειδικά στην Οσάκα το ξενοδοχείο είναι σε πολύ κεντρικό σημείο και βολεύει πολύ.

Baby-Friendly?
Εμείς που είχαμε μικρό μωρό ήταν λίγο πρόβλημα το γεγονός ότι δεν είχαν παρκοκρέβατο, αλλά εμείς πάντα βρίσκουμε τη λύση. Παρόλα αυτά δεν θεωρώ αυτό το ξενοδοχείο ένα baby friendly ξενοδοχείο, αλλά δεν ξέρουμε αν πραγματικά υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή σε όλη τη χώρα. Τα πάντα είναι τόσο πυκνοκατοικημένα και οι χώροι πολύ μικροί για να χωρέσουν οτιδήποτε εξτρά.

Οφείλω όμως να παρατηρήσω ότι στη μπανιέρα μας είχαν βάλει λεκανίτσα για να κάνουμε μπανιο τη μικρή.

Θέλεις και εσύ να μείνεις:
Καταλαβαίνουμε πως είναι μεγάλο το δέλεαρ και θέλεις και εσύ να μείνεις στην αλυσίδα ξενοδοχείων Henn na Hotel. Αν λοιπόν επισκεφθείς το Τόκυο μείνε εδώ, ενώ αν ταξιδέψεις μέχρι την Οσάκα κλείσε φθηνό δωμάτιο από εδώ.

Henn Na Hotel Japan Happy Traveller

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here