Αυτήν την εβδομάδα συνεχίζουμε το Happy Traveller στο Περού!

Θα μπούμε σε αεροπλάνο και θα πετάξουμε από την πρωτεύουσα Λίμα, που είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο, για την καρδια των Άνδεων, την πόλη Κούσκο, που αποτελούσε την αρχαία πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας των Ίνκας.

Στο Κούσκο θα εξερευνήσουμε το ιστορικό κέντρο με την τεράστια επιβλητική πλατεία, θα θαυμάσουμε τη μοναδική αρχιτεκτονική που παντρεύει του πολιτισμό των Ίνκας με το κλασικό αποικιοκρατικό ύφος των Ισπανών κατακτητών. Θα περπατήσουμε στα γραφικά στενά, θα δοκιμάσουμε τοπική κουζίνα, θα δούμε ναούς και αγορές.

Σε αυτό το επεισόδιο θα φτάσουμε σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά αξιοθέατα όλου του πλανήτη. Θα περπατήσουμε για να φτάσουμε σε υψόμετρο 5000 μέτρων ώστε να θαυμάσουμε από κοντά το διάσημο πολύχρωμο βουνό των Άνδεων, το βουνό ουράνιο τόξο του Περού!

Τέλος, θα ξεκινήσουμε μία διαδρομή στην ιερή κοιλάδα των Ίνκας όπου θα δούμε μικρές πόλεις καθώς θα έχουμε ξεκινήσει τη διαδρομή μας για το Μάτσου Πίτσου που θα δούμε στο τρίτο και τελευταίο μέρος του ταξιδιού μας στο Περού.

Happy Traveller στο Περού (ΜΕΡΟΣ Β), δες το εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here