Πήγαμε στο Αμβούργο και κάναμε βόλτα στις χριστουγεννιάτικες αγορές της πόλης. Εκεί βρήκαμε και το ελληνικό street food… αλλά ήταν λίγο ακριβό!

Το πιτόγυρο στο Αμβούργο έφτασε τα 9 ευρώ, στις χριστουγεννιάτικες αγορές της πόλης. Σε μια χώρα με υψηλό κόστος ζωής, το ελληνικό street food προσαρμόζεται στις τοπικές συνθήκες, με τις τιμές να αντικατοπτρίζουν ενοίκια, πρώτες ύλες και εποχική ζήτηση, ειδικά την περίοδο των γιορτών.
Το Αμβούργο, άλλωστε, έχει έντονη κουλτούρα street food, με αγορές που γεμίζουν από καντίνες, μυρωδιές και γεύσεις από όλο τον κόσμο. Από λουκάνικα και fish sandwiches μέχρι διεθνείς κουζίνες, το φαγητό αποτελεί βασικό κομμάτι της χριστουγεννιάτικης εμπειρίας, με το πιτόγυρο να βρίσκει τη θέση του δίπλα στα κλασικά γερμανικά και διεθνή street food της πόλης.
Κάνε μας Follow & Like στα Social Media μας για να βλέπεις ακόμη περισσότερα ταξίδια:
- INSTAGRAM: Happy Traveller | ΕΥΤΥΧΗΣ | ΗΛΕΚΤΡΑ
- FACEBOOK: Happy Traveller | ΕΥΤΥΧΗΣ | ΗΛΕΚΤΡΑ | Happy Traveller ΟΜΑΔΑ
- X: Happy Traveller | ΕΥΤΥΧΗΣ | ΗΛΕΚΤΡΑ





