- Διαφήμιση -
Home Travel Tips Η κατάλληλη εποχή για να πας στις Μαλδίβες

Η κατάλληλη εποχή για να πας στις Μαλδίβες

2
32140

H καλύτερη εποχή για να ταξιδέψεις στις Μαλδίβες είναι ο δικός μας χειμώνας. Ειδικά αν σου αρέσει τόσο πολύ το καλοκαίρι μπορείς να νιώσεις λίγο από αυτό, μέσα στο καταχείμωνο αν επιλέξεις αυτόν τον προορισμό!

- Διαφήμιση -

maldives

Πιο αναλυτικά, η καλύτερη -κλιματολογικά- εποχή για να επισκεφθείς τις Μαλδίβες είναι από τον Οκτώβριο μέχρι το Μάρτιο. Τότε είναι που έχουν τελειώσει οι μουσώνες και επικρατεί ηλιοφάνεια τις περισσότερες ημέρες.

Θα πρέπει να γνωρίζεις πως, όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα, έρχεται και η τουριστική περίοδος για την περιοχή και οι τιμές παίρνουν την ανιούσα. Έτσι λοιπόν οι καλύτεροι μήνες από άποψη τιμών , είναι ο Οκτώβριος και ο Μάρτιος. Βέβαια υπάρχει ρίσκο όσον αφορά τον καιρό γιατί μπορεί να βρέχει. Πρόκειται όμως για καταιγίδες που διαρκούν λίγο και πολλές φορές είναι και χρήσιμες αφού σε δροσίζουν.

Εμείς επισκεφθήκαμε τις Μαλδίβες τον Απρίλιο και ήμασταν πολύ τυχεροί αφού είχε εξαιρετικό καιρό.

2 COMMENTS

  1. Είδαμε το ταξίδι που κάνατε κ ετοιμάζουμε το ίδιο… Ηταν υπέροχα

  2. Χαίρεται …συγχαρητήρια για την εκπομπή σας είστε αξιέπαινοι …θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις μαλδιβες …εμείς είμαστε μια ομάδα 6 ατόμων και στις 26 Νοεμβρίου θα είμαστε στο νησί Μαλε θα μείνουμε μια μέρα και την επόμενη θα πάμε στο Maafushi μήπως υπάρχει κάποιο link που θα μπορούσαμε να μάθουμε σχετικά με τις δημόσιες συγκοινωνίες δηλ σε ποια νησιά πάνε αυτά τα πλοία και τις ώρες και μέρες ….ευχαριστώ εκ των προτέρων καλή συνέχεια και εις ανώτερα εύχομαι !!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here