- Διαφήμιση -
Home Cool spots Prison Island: Το νησί-φυλακή που ποτέ δεν ήταν φυλακή | Ζανζιβάρη

Prison Island: Το νησί-φυλακή που ποτέ δεν ήταν φυλακή | Ζανζιβάρη

0
3885
- Διαφήμιση -

zanzibar-prison-island-stone-town-happy-traveller-4

Το νησί Φυλακή δεν ήταν ποτέ στην ουσία φυλακή. Το κτίριο που χτίστηκε προοριζόμενο ως φυλακή έφτασε σε σημείο σήμερα εν έτη 2017 να ετοιμάζεται για να γίνει ξενοδοχείο. Το Prison Island ήταν νησί καραντίνας. Σε αυτό έπρεπε να μείνει κάποιος για 15 ημέρες αν ήθελε να πάει στην Ζανζιβάρη για να βεβαιωθούν ότι δεν έχει κάποια ασθένεια. Είναι ένα μέρος που αξίζει να επισκεφθείς, καθώς έχει πολύ ενδιαφέρον.

Γενικές Πληροφορίες:

Το κανονικό όνομα του Prison Island είναι Changuu. Το λέγανε επίσης και νησί καραντίνας, λόγω της χρήσης του. Το νησί έχει περίπου 800 μέτρα μήκος και 230 μέτρα πλάτος. Πλέον επάνω στο νησί υπάρχει ένα τουριστικό θέρετρο το οποίο είναι ακόμη υπό κατασκευή αλλά είναι επισκέψιμο. Περιλαμβάνει ξενοδοχείο, εστιατόριο και ένα πανέμορφο μέρος στο  οποίο ζουν προστατευμένες οι -προς εξαφάνιση- γιγάντιες χελώνες Aldabra.

Που να πάω – Τι να δω: 

Το νησί διαθέτει εκπληκτική παραλία και μια βουτιά εκεί σίγουρα αξίζει. Φυσικά πρέπει να περπατήσεις το νησί για να ανακαλύψεις την -προς εξαφάνιση- γιγάντια χελώνα Aldabra, το ξενοδοχείο – φυλακή αλλά και το εστιατόριο του νησιού.

Η εκδρομή: 

Η εκδρομή έχει πολύ ενδιαφέρον και το νησί είναι πολύ όμορφο. Ειδικά η επίσκεψη στις χελώνες απογειώνει την εμπειρία. Σου προτείνουμε να πας, επιλέγοντας την ZanTours.

zanzibar-prison-island-stone-town-happy-travellerzanzibar-prison-island-stone-town-happy-traveller-2  zanzibar-prison-island-stone-town-happy-traveller-5 zanzibar-prison-island-stone-town-happy-traveller-6 zanzibar-prison-island-stone-town-happy-traveller-7 zanzibar-prison-island-stone-town-happy-traveller-8

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here