Το νησί Σαόνα είναι ένας δημοφιλής προορισμός για τουρίστες από όλη τη Δομινικανή Δημοκρατία. Για αυτό τον λόγο πρέπει σίγουρα να διαλέξεις μια εκδρομή στο νησί αυτό. Εκεί θα ανακαλύψεις τροπικές γωνιές που δεν είχες δει ούτε στα καλύτερά σου όνειρα.

DCIM100MEDIADJI_0191.JPG

Νησί: Σαόνα
Χώρα: Δομινικανή Δημοκρατία
Πληθυσμός: 300 κάτοικοι
Γλώσσα: Ισπανικά

Γενικές Πληροφορίες:
Το νησί Σαόνα είναι διάσημο για την φυσική ομορφιά του και έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές σε ταινίες και διαφημιστικά. Το νησί βαφτίστηκε Saona από τον Χριστόφορο Κολόμβο, ο οποίος το ανακάλυψε τον Μάιο του 1494.

Που να πας – Τι να κάνεις:
Στο νησί θα περάσεις κάποιες από τις ομορφότερες στιγμές του ταξιδιού σου. Βέβαια δεν είναι τεράστιο και έτσι οι επιλογές είναι σχετικά περιορισμένες. Παρόλα αυτά, στην τιμή της εκδρομής του νησιού συμπεριλαμβάνεται και cocktail ή μπύρα. Φυσικά το μπάνιο είναι δεδομένο εκεί όπως και η ηλιοθεραπεία.

Τι να φας – Τι να δοκιμάσεις:
Εντός της τιμής της εκδρομής φυσικά συμπεριλαμβάνεται και φαγητό. Εκεί θα βρεις έναν εξαιρετικό μπουφέ με διάφορα παραδοσιακά φαγητά. Εκεί θα γευτείς ενδιαφέροντα πιάτα. Διάλεξε με βάση τι σου αρέσει και μάθε ακόμη καλύτερα τον πολιτισμό της Δομινικανής Δημοκρατίας μέσω του φαγητού.

Απόλαυσε ένα vlog από τον Ευτύχη στο νησί Saona, εδώ.

nisi saona happy traveller agios dominikos (3) nisi saona happy traveller agios dominikos (4) DCIM100GOPROG0056955.JPG
DCIM100GOPROG0067001.JPG DCIM100MEDIADJI_0197.JPG

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here