Ελεύθερη πτώση! Είναι ξεκάθαρα μια από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες που θα ζήσεις. Αν το έχεις δοκιμάσει, το γνωρίζεις ήδη. Αν όχι, σε ενημερώνουμε πως είναι έτσι ακριβώς. Όταν κάνεις skydive, θα υπάρχει η ζωή πριν και μετά από αυτό. Τίποτα δεν θα είναι ίδιο. Ούτε ο τρόπος που βλέπεις τον εαυτό σου, αλλά ούτε τον κίνδυνο.

gold coast australia happy traveller (6)

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Καλό είναι να μην το σκεφτείς πολύ. Να μην το σκέφτεσαι ούτε πολύ καιρό πριν το κάνεις ούτε να το κλείσεις πολύ καιρό πριν γίνει. Εμείς το κλείσαμε 2 ημέρες πριν το πάρουμε απόφαση, οπότε δεν είχαμε πολύ χρόνο να το σκεφτούμε. Αυτό είναι πολύ καλό. Δεν υπάρχει λόγος να αναλώνεσαι με την δυσάρεστη αίσθηση του φόβου. Γιατί θα φοβηθείς, είναι δεδομένο. Αλλά όσο λιγότερο το επιτρέψεις στον εαυτό σου να το κάνει, τόσο πιο περήφανος θα είσαι για τον εαυτό σου μετά.

skydive ft

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η ελεύθερη πτώση είναι σίγουρα μια ΑΞΕΧΑΣΤΗ εμπειρία για κάθε άνθρωπο που την βιώνει. Η αλήθεια είναι ότι την περιμέναμε πολύ αγχωτική και τρομακτική αλλά κάθε άλλο παρά τέτοια ήταν. Μέχρι να ντυθούμε, να επιβιβαστούμε στο αεροπλάνο και να φτάσουμε στα 15.000 πόδια που πρέπει για να πέσουμε τα πράγματα ήταν λίγο άγνωστα για εμάς. Ο ένας εκπαιδευτής μάλιστα μας είπε ότι κάνουν 10 άλματα την ημέρα και μας παραξένεψε αρκετά ο αριθμός. Μας φάνηκε αρκετά μεγάλος. Αλλά για τους επαγγελματίες είναι κάτι εντελώς φυσιολογικό. Επίσης ένας άλλος εκπαιδευτής μας είπε πόσο μας ζηλεύει, διότι εκείνος δεν θα ήταν σε θέση να ξανακάνει ποτέ το πρώτο του άλμα και πως η πρώτη επαφή με την ελεύθερη πτώση είναι μια εκπληκτική εμπειρία.

skydive electra

Ηλέκτρα: Η δική μου εμπειρία. ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ! Όταν έπεσα από το αεροπλάνο δεν ένιωθα κανένα φόβο. Ο εκπαιδευτής μου γνώριζε πολύ καλά τι έπρεπε να κάνει και μάλιστα του είχα αρκετή εμπιστοσύνη. Ένιωσα πολύ περήφανη για τον εαυτό μου. Κυρίως ένιωσα περήφανη που μπόρεσα και νίκησα τον απόλυτο φόβο. Τον φόβο του ύψους και του άγνωστου. Ελευθερία. Απόλυτη. Η αίσθηση του να πετάς, αναντικατάστατη. Νιώθεις ότι η Γη από ψηλά, είναι πιο όμορφη από ότι πραγματικά είναι. Νιώθεις ότι η ζωή είναι πιο όμορφη από ότι πραγματικά είναι.

Και τελικά καταλαβαίνεις ότι και η Γη και η ζωή είναι τόσο όμορφες όσο τις βλέπεις από εκεί ψηλά. Όταν πατάς στη Γη… προσγειώνεσαι και επιστρέφεις στα «δεδομένα».

skydive electra

ΧΡΗΣΙΜΑ LINK

-Αν θέλεις και εσύ να κάνεις ελεύθερη πρώτη στην Byron Bay δεν έχεις παρά να στείλεις μήνυμα στο Skydive Australia, εδώ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here