Μάιος! Η άνοιξη τώρα έχει μπει για τα καλά, η φύση έχει ανθίσει και τα μονοπάτια σε περιμένουν για να τα περπατήσεις. Ο καιρός σε προδιαθέτει για εξορμήσεις αλλά δεν έχεις αποφασίσει που να πας. Εμείς ταξιδέψαμε και σου προτείνουμε τον κορυφαίο ελληνικό προορισμό για να ταξιδέψεις τον Μαίο!

Λίμνη Πλαστήρα
Λίμνη Πλαστήρα

Αν αγαπάς τη φύση τότε ο προορισμός που πρέπει να επιλέξεις χωρίς δεύτερη σκέψη είναι η Λίμνη Πλαστήρα. Η Λίμνη Πλαστήρα είναι ένα από τα πιο όμορφα στολίδια της Θεσσαλίας. Μπορεί να είναι τεχνητή αλλά μοιάζει να έχει «δέσει» απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον γύρω της. Η λίμνη προσφέρει απλόχερα πολλές δραστηριότητες για τους δραστήριους (ποδηλασία, καγιάκ, ιππασία κ.α.) αλλά και στιγμές ηρεμίας και απόλαυσης για τους πιο χαλαρούς.

Γιατί το Μάιο;

Η πιο τουριστική εποχή της λίμνης είναι το φθινόπωρο έως και τέλη άνοιξης. Επίσης έντονη κίνηση υπάρχει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Εσύ μπορείς να την επισκεφθείς όποια εποχή σου αρέσει περισσότερο καθώς τα καταλύματα λειτουργούν όλο το χρόνο και η περιοχή συνεχίζει να είναι υπέροχη όποιο μήνα και αν την επισκεφθείς. Παρόλα αυτά όμως αν επισκεφθείς τη Λίμνη Πλαστήρα το Μάιο θα αντικρίσεις τα πιο όμορφα χρώματα, τα πιο μοσχοβολιστά λουλούδια και τις πιο όμορφες τοποθεσίες. Βλέπεις η άνοιξη έχει φροντίσει να κάνει θαύματα στην περιοχή!

Γιατί στη λίμνη Πλαστήρα:

Η λίμνη Πλαστήρα είναι ένας ευλογημένος τόπος. Το ταξίδι εκεί μπορεί να σου χαρίσει πολλά. Καλό φαγητό, δραστηριότητες, καθαρό αέρα και σύνδεση με τη φύση. Αυτά είναι ίσως τα κυριότερα όμως υπάρχουν και τόσα ακόμη που μπορείς να αποκομίσεις. Η λίμνη Πλαστήρα είναι ένα μέρος μαγικό που σε περιμένει! Μπορείς να του αντισταθείς;

Περίπατος στο μονοπάτι του Καταρράκτη του Ανθοχωρίου
Περίπατος στο μονοπάτι του Καταρράκτη του Ανθοχωρίου (Φωτογραφία τραβηγμένη τον Απρίλιο 2018)

LEAVE A REPLY