Οι Σεϋχέλλες είναι ένας ονειρικός προορισμός που σίγουρα πολλοί θα ήθελαν να επισκεφθούν. Αν εσύ ετοιμάζεις βαλίτσες για  να πας, ούτε που φαντάζεσαι πόσο τυχερός είσαι. Διάβασε τα 10 πράγματα που πρέπει σίγουρα να κάνεις και να δοκιμάσεις για να μην χάσεις!

seychelles-happy-traveller7

1. Κάνε μια ξενάγηση στην πρωτεύουσα Βικτώρια
Γνώρισε καλύτερα την μεγαλύτερη πόλη της περιοχής Mahe. Κάνε βόλτα στους βοτανικούς κήπους και τις φυτείες τσαγιού. Γνώρισε την σκεπαστή αγορά της Βικτώρια και ψώνισε παραδοσιακά προϊόντα.

2. Κάνε μια στάση στο νησί Praslin (Πραλέν)
Το νησί αυτό είναι μοναδικής ομορφιάς και μάλιστα διαθέτει το Εθνικό Πάρκο που πρέπει σίγουρα να δεις από κοντά.

3. Απόλαυσε παραδοσιακό φαγητό από τις Σεϋχέλλες
Το παραδοσιακό φαγητό της χώρας είναι ένα κράμα πολιτισμών και γεύσεων. Θα δοκιμάσεις πολύ ψάρι, μπόλικα μπαχαρικά και ρύζι. Θα σου αρέσει για αυτό μην παραλείψεις αυτή την μοναδική εμπειρία.

4. Κάνε ένα τροπικό μασάζ
Λίγες είναι οι φορές στην ζωή μας που μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε μασάζ σε τέτοια μέρη. Εκμεταλλεύσου το και κάνε ένα από τα πιο ωραία μασάζ της ζωής σου.

5. Κάνε κατάδυση
Ο βυθός των Σεϋχέλλών είναι ιδανικός για κατάδυση. Αν σου αρέσει το σπορ, μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη. Εξαιρετικά κοράλλια και είδη ψαριών σε περιμένουν κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Κλείσε κορυφαίες δραστηριότητες στις Σεϋχέλλες

6. Απόλαυσε την ανατολή και το ηλιοβασίλεμα
Καμιά φορά παραλείπουμε το δεδομένο. Το πιο όμορφο και ιδιαίτερο που μπορείς να κάνεις σε έναν τροπικό προορισμό είναι φυσικά να απολαύσεις την ανατολή ή την δύση του ηλίου σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη φυσική ομορφιά.

7. Πήγαινε από νησί σε νησί (το λεγόμενο Island Hop)
Γνώρισε όσο περισσότερο μπορείς την χώρα και επισκέψου όσα νησιά μπορούν να χωρέσουν στο πρόγραμμα. Κάνε μπάνιο, γνώρισε τον πολιτισμό της χώρας και απόλαυσε το τροπικό τοπίο.

8. Κάνε αναρρίχηση και zipline
Μπορείς να κάνεις αναρρίχηση και zipline που είναι μια πολύ ιδιαίτερη δραστηριότητα και μπορείς να βρεις στην χώρα.

9. Bird Island
Το νησί των πουλιών είναι φυσικά ένα νησί που δεν πρέπει να παραλείψεις όταν επισκεφθείς τις Σεϋχέλλες. Eίναι το βορειότερο νησί του αρχιπελάγους των Σεϋχελλών και βρίσκεται 100 χιλιόμετρα από το Mahe.

Κλείσε εισιτήρια για Σεϋχέλλες

10. Επισκέψου τις πασίγνωστες παραλίες της και χαλάρωσε κάνοντας μπάνιο
Από παραλίες σου προτείνουμε την Anse Lazio και την Anse Volbert στο Πραλέν και την Takamaka Bay στην ανατολική ακτή. Επίσης μην ξεχάσεις την Anse Intendance.

seychelles-happy-traveller-4

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here