Δεν υπάρχει φορά που να πήγαμε στην Κρήτη και να μην επισκεφθήκαμε τον φίλο μας, Γιώργο Κισσανάκη. Ο Γιώργος -αν δεν το γνωρίζεις ήδη-, κάνει ίσως μια από τις πιο ιδιαίτερες δραστηριότητες στην Ελλάδα. Αλεξίπτωτο πλαγιάς (paratrike)!

Κάθε φορά που πετάμε μαζί, είναι και μια ακόμη υπέροχη εμπειρία! Μια φανταστική εμπειρία που θα διαλέγουμε όποτε και να πάμε στην Κρήτη! Ας μάθουμε τα πάντα για αυτή!

DCIM100GOPROG0314487.JPG
Ο Ευτύχης με τον Γιώργο εν ώρα πτήσης

Τι είναι το Paratrike; 

Το Paratrike είναι σαν το αλεξίπτωτο πλαγιάς, αλλά πετάς με μεγαλύτερη ασφάλεια.  Μπορεί να πετάξει με απόλυτο έλεγχο ύψους και απόστασης, λόγω του κινητήρα που διαθέτει. Paratrike θα βρεις σε -μόλις- άλλα δύο μέρη της Ελλάδας. Είναι από τις πιο fun και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες της Κρήτης (αλλά και της Ελλάδας).

Είναι ασφαλές;

Είναι πολύ ασφαλές, ειδικά όταν το χειρίζεται κάποιος σαν τον Γιώργο Κισσανάκη που διαθέτει εμπειρία και σύνεση πάνω σε αυτό που κάνει. Ο Γιώργος είναι πάντα προσεκτικός και καλός στο χειρισμό του οχήματος. Η ασφάλεια είναι εγγυημένη και η εμπειρία μοναδική.

Η Ηλέκτρα και ο Γιώργος εν ώρα πτήσης
Η Ηλέκτρα και ο Γιώργος εν ώρα πτήσης

Ποιοι μπορούν να κάνουν;

Όλοι! Μπορούν να κάνουν όλοι αλεξίπτωτο πλαγιάς (paratrike) με τον Γιώργο Κισσανάκη, διότι είναι εξαιρετικά απλό και ασφαλές. Μικρά παιδιά, πιο μεγάλοι σε ηλικία αλλά και άνθρωποι με κινητικά προβλήματα μπορούν να απολαύσουν την πανοραμική θέα που θα τους χαρίσει το paratrike.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ:

Όσες φορές και αν πετάξαμε με τον Γιώργο ήταν τέλεια. Η αίσθηση του να πετάς είναι μοναδική και το paratrike το προτείνουμε ακόμη και σε ανθρώπους που φοβούνται τα ύψη. Είναι η τέλεια λύση για να ξεπεράσουν τον φόβο τους! Αν και οι κυριότεροι λόγοι που πρέπει να το κάνεις, είναι για να απολαύσεις την πανέμορφη Κρήτη από ψηλά και να ζήσεις αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία.

Πως θα κάνω και εγώ;

Το ήξερα πως θα το ρωτήσεις. Μπορείς να μιλήσεις με τον Γιώργο στην σελίδα του στο Facebook αλλά και στο επίσημο site του.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here