Το ταξίδι είναι μια εκπληκτική εμπειρία, ειδικά δε όταν τη μοιράζεσαι με ανθρώπους που αγαπάς. Πολλώ δε μάλλον όταν τη μοιράζεσαι με το μωρό σου. Κάποιες φορές όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως ήλπιζες. Τότε θα πρέπει να είσαι Happy Traveller όνομα και πράγμα.

Εμείς ταξιδέψαμε, βιώσαμε και σου παρουσιάζουμε τους 5 τρόπους για να κάνεις το ταξίδι με μωρό παιχνιδάκι.

taxidi aeroplano airplane happy traveller

1. Θηλασμός.
Ο υπέρτατος τρόπος για να γίνει η ζωή σου εύκολη με μια κίνηση είναι φυσικά… ο θηλασμός. Θηλάζοντας έχεις ευκολίες που ούτε φαντάστηκες. Ταΐζεις εύκολα και σε δευτερόλεπτα, ηρεμείς το μωράκι σου όταν έχει ανησυχία και φυσικά ο δεσμός σας δυναμώνει ακόμη περισσότερο.

2. Να είσαι ένα βήμα μπροστά.
Αλλά χωρίς υπερβολές. Πάρε ότι είναι αναντικατάστατο όπως το αγαπημένο του παιχνίδι, την χνουδωτή κουβέρτα του, τα βολικά φορμάκια του αλλά άφησε πίσω τα εξτρά που μπορεί να βαρύνουν τις αποσκευές σου. Πάνες, μαντηλάκια κτλ θα βρεις σε κάθε προορισμό που θα πας. Απλά φρόντισε να είσαι έτοιμη για παν ενδεχόμενο.

3. Να είσαι ευέλικτη.
Μην κολλάς σε προγράμματα και χρονοδιαγράμματα. Ετοιμάσου να τα αλλάξεις όλα απλά και μόνο γιατί το αγγελούδι σου πείνασε, θέλει άλλαγμα πάνας, κουράστηκε, νύσταξε κτλ.

4. Φρόντισε -όσο γίνεται- να προλαμβάνεις
Κοινώς μην αφήσεις το μωράκι σου να ξεπεράσει κατά πολύ την ώρα φαγητού του, μην το αφήνεις να κουράζεται ή να νυστάζει παραπάνω από ό,τι έχει συνηθίσει ή έχει ανάγκη.

5. Μάρσιπος
Το καρότσι είναι πάντα μια καλή ιδέα, αλλά ο μάρσιπος μπορεί να ηρεμήσει το μωρό σου -αφού θα είναι τόσο κοντά σου- και να πας σε δύσβατα για καρότσι μέρη που δεν φανταζόσουν ότι θα πήγαινες μαζί με μωρό.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here