Η πόλη Καχερσίβεν ξεχωρίζει λόγω των επιβλητικών κτιρίων της και της ιδιαίτερης αύρας της. Μάλιστα είναι πολύ ενδιαφέρον μέρος, αφού πολύ κοντά της βρίσκονται και άλλα επισκέψιμα αξιοθέατα που σίγουρα θα δεις από κοντά, ειδικά αν είσαι Happy Traveller.

cahersiveen ireland (6)

Πόλη: Caherciveen (Καχερσίβεν)
Χώρα: Ιρλανδία
Πληθυσμός: 1,168 κάτοικοι

Γενικές Πληροφορίες:

To Cahersiveen είναι μια πόλη στον δακτύλιο του Kerry της Ιρλανδίας. Το Cahersiveen βρίσκεται κοντά στο νησί Valentia και συνδέεται με το οδικό δίκτυο της Ιρλανδίας μέσω της οδού N70. Έχει πληθυσμό 1.168 κατοίκους. Είναι μια πόλη που αποτελεί, μαζί με άλλες, τον Δακτύλιο του Κέρρυ (Ring Of Kerry).

Που να πάω – Τι να δω:

Το παλιό στρατόπεδο (The Old Barracks) είναι επισκέψιμο και επιβλητικό. Αξίζει να περάσεις μια βόλτα ακόμη και αν δεν μπεις μέσα. Υπάρχουν τουαλέτες και ανελκυστήρας σε όλους τους ορόφους. Στο Καχερσίβεν είναι πολύ συνηθισμένες οι βόλτες με τα άλογα. Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται και τα πέτρινα οχυρά Cahergal & Leacanabuaile που σίγουρα θα σου αρέσουν. Επίσης αξίζει επίσης να επισκεφθείς και το κάστρο Ballycarberry. Είναι σίγουρα από τα πιο ιδιαίτερα κάστρα που θα έχεις δει ποτέ σου.

cahersiveen ireland (11)
Το παλιό στρατόπεδο (The Old Barracks)

cahersiveen ireland (4) cahersiveen ireland (5) cahersiveen ireland (8) cahersiveen ireland (13)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here