Ψάξαμε, ανακαλύψαμε και σου παρουσιάζουμε τις καλύτερες και δωρεάν εκδηλώσεις της πόλης. Για να περάσεις ωραία και ανέξοδα αυτό το μήνα στη πανέμορφη Θεσσαλονίκη!

thessaloniki-street-food11

Outdoor Milonga La Esquina στο Λευκό Πύργο
Τη Πέμπτη 3 Μαΐου 2018 από τις 22:00 – 01:00 γίνεται ένα μεγάλο πάρτι στο κέντρο της πόλης. Η σχολή Tangosalonika κάνει Opening της Milonga La Esquina και προσκαλεί όλους όσους αγαπούν το tango. Η χορευτική εκδήλωση θα λάβει χώρα μπροστά στον Λευκό Πύργο στην πλευρά των πεύκων, κοντά στα καραβάκια.

15η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης
Η μεγάλη ετήσια γιορτή της λογοτεχνίας για τη Θεσσαλονίκη μας έφτασε! Η 15η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 6 Μαΐου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ-HELEXPO).

Εβδομάδα Ρωσικού Κινηματογράφου
Η εβδομάδα Ρωσικού Κινηματογράφου πραγματοποιείται από το Σάββατο 5 έως την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 στην αίθουσα Παύλος Ζάννας με ελεύθερη είσοδο, με την υποστήριξη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

4η Μεγάλη Γιορτή για τα Παιδιά στη Θεσσαλονίκη
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και οι Smilers προσκαλούν μικρούς και μεγάλους στην 4η Μεγάλη Γιορτή για τα Παιδιά στη Θεσσαλονίκη 11-13 Μαΐου 2018 στη ΔΕΘ-HELEXPO.

1o AKMI Gaming Festival
Το πρώτο AKMI Gaming Festival είναι γεγονός! Την Τρίτη 8 Μαΐου, 10.00 – 19.00, οι εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη φιλοξενούν το πρώτο φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη με ελεύθερη είσοδο, αφιερωμένο στην εικονική πραγματικότητα και το ψηφιακό παιχνίδι.

6ο sail for pink
Η Θεσσαλονίκη την Κυριακή 6 Μαΐου γιορτάζει την υγεία με την διοργάνωση του 6ου Sail for Pink από τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Θεσσαλονίκης.

Έκθεση ζωγραφικής με θέμα: Η πολιτεία των πουλιών στο Βαφοπούλειο πνευματικό κέντρο
Έκθεση ζωγραφικής με θέμα τα πουλιά που ζουν στην Ελλάδα από τον Απόστολο Χολέβα και τον Χάρη Κουρουζίδη στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο. Η έκθεση γίνεται τον πέμπτο όροφο από τις 27 Απριλίου έως και τις 30 Μαΐου 2018.

Μαραθώνιος Ψηφιδωτού Θεσσαλονίκης
Τη Πέμπτη 31 Μαίου 2018 από τις 12.00 έως τις 20.00 στο Mediterranean Palace Hotel μπορείς και εσύ να συμμετέχεις στην ξεχωριστή πολιτιστική δράση «έστω και με μία Ψηφίδα» στον Μαραθώνιο Ψηφιδωτού Θεσσαλονίκης.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here