Ένας χρόνος Happy traveller. 48 επεισόδια στα οποία κλείσαμε όλες τις εμπειρίες του 2015-2016. Ένα μεγάλο ταξίδι στην Ελλάδα αλλά και τον κόσμο. Προσωπικά δεν ταξιδεύω για να πάω οπουδήποτε, αλλά για να πάω. Ταξιδεύω για χάρη του ταξιδιού. Το σημαντικό είναι να κινείσαι. Έτσι είχε πει ο Robert Louis Stevenson και είχε δίκιο. Το ταξίδι άλλωστε είναι εκείνο που σε φέρνει πιο κοντά στον εαυτό σου και ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο. Είναι εκείνο που μπορεί να σε κάνει καλύτερο αλλά και πιο δημιουργικό. Δεν μπορείς να το αντικαταστήσεις με τίποτα και είναι το μόνο πράγμα που μπορείς να το αγοράσεις και να σε κάνει πλουσιότερο!

happytraveller new york

Ένας προορισμός δεν είναι ποτέ ένα μέρος, αλλά ένας νέος τρόπος να βλέπουμε τα πράγματα είχε πει ο Henry Miller και εμείς είδαμε τόσα διαφορετικά μέρη και ανακαλύψαμε τόσο διαφορετικούς τρόπους να βλέπουμε τα πράγματα που νιώθουμε πιο πλήρεις και πιο ολοκληρωμένοι από ποτέ. Η ανάγκη να μοιραστούμε τις ταξιδιωτικές μας ανησυχίες μαζί σας, να ταξιδέψουμε παρέα με τον Ηρακλή, να γνωρίσουμε χαρούμενους ανθρώπους και να σας πάρουμε και εσάς μαζί μας σε αυτό, έγινε φέτος πραγματικότητα! Και ήταν μια από τις πιο όμορφες πραγματικότητες που έχουμε ζήσει!

Ο Ηρακλής ήταν ένα πανέμορφο αδέσποτο το οποίο και πήραμε από τον δρόμο. Αυτό το σκυλί έχει ίσως τον καλύτερο χαρακτήρα σκύλου που έχω γνωρίσει ποτέ μου. Ο Ηρακλής μπορεί να μην ήταν σε όλα τα επεισόδια μαζί μας αλλά ήταν σε αρκετά. Τον αγκαλιάσατε και τον αγαπήσατε και σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Το σκυλί μας περνάει πάντα τέλεια στα ταξίδια και σε όσους μας ρωτούν γιατί δεν τον παίρνουμε πάντα μαζί, η απάντηση είναι απλή. Δεν είναι εύκολο να ταξιδεύει κάθε φορά μαζί μας, όμως προσπαθούμε να τον έχουμε μαζί μας όσο περισσότερο γίνεται. Ο Ηρακλής έχει και τις δικές του σελίδες στο facebook, το twitter και το instagram οπότε μπορείτε εύκολα να τον αναζητήσετε και εκεί αν σας λείπει!

happy traveller best of (16)

Κάθε τέλειος ταξιδευτής πάντα δημιουργεί τη χώρα στην οποία ταξιδεύει είχε πει ο Νίκος Καζαντζάκης. Εμείς δεν ξέρουμε αν είμαστε οι τέλειοι ταξιδευτές, αυτό θα πρέπει να το κρίνετε εσείς. Κάπου εδώ όμως αυτό το ταξίδι μοιάζει να φτάνει στο τέλος του. Δεν ξέρω αν καταφέραμε να δώσουμε αυτό το κάτι παραπάνω στον κάθε τόπο που επισκεφθήκαμε, ξέρω όμως πως ότι κάναμε, από την αρχή μέχρι το τέλος αυτής της εκπομπής, ήταν γεμάτο αγάπη και ενδιαφέρον για το πως θα το ακούσουν τα αυτιά σας και το πως θα το δουν τα μάτια σας. Φροντίσαμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε .. και αν δεν το πετύχαμε, δεν πτοούμαστε, θα προσπαθήσουμε και άλλο. Και αν το πετύχαμε ίσως αυτή τη στιγμή να είμαστε οι πιο ευτυχισμένοι ταξιδιώτες όλου του κόσμου! Γιατί ο σκοπός μας είναι να ταξιδέψουμε εσάς και αν το έχουμε πετύχει, είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορούμε να λάβουμε τελειώνοντας αυτή την υπέροχη ταξιδιωτική χρονιά. 

Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις είπε ο δικός μας Καβάφης. Η δική μας Ιθάκη είναι η δική σας αγάπη και την βρήκαμε αυτή τη χρονιά, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ο δρόμος μας ήταν γεμάτος από το ενδιαφέρον σας, την στήριξη των χορηγών μας που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκπομπή, και το τηλεοπτικό μας σπίτι τον ΣΚΑΙ που μας έδωσε το βήμα για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε πολύ καλά να κάνουμε. Εσάς χαρούμενους και πολυταξιδεμένους μέσα από τα μάτια μας, μέσα από τα μάτια του Happy Traveller. Η ζωή η ίδια είναι ένα ταξίδι και πρέπει να φροντίσουμε να την ζούμε όσο καλύτερα γίνεται. Στο ταξίδι της ζωής δεν χρειάζεται να έχεις και πολλά πράγματα μαζί σου, η καλή σου διάθεση αρκεί! Γίνε και εσύ λοιπόν ένας Happy Traveller και απόλαυσε την ζωή με τα πάνω της και τα κάτω της γιατί πως να το κάνουμε ρε παιδί μου, αυτή είναι γλύκα της και η ομορφιά της, πως είναι πάντα απρόβλεπτη και μας κάνει πάντα καλύτερους και πιο δυνατούς.

Η ζωή του ταξιδιώτη δεν είναι πάντα ρόδινη. Κατα την διάρκεια του ταξιδιού του, αντιμετωπίζει πολλά γεγονότα. Όμορφα, άσχημα, πικρά, γλυκά όμως το σύνολο αυτών στο τέλος, κάνει το ταξίδι αυτό που πραγματικά είναι. Μια ατελείωτη περιπέτεια για όσους αντέχουν να την ζήσουν.Και εμείς ένα χρόνο τώρα με την εκπομπή Happy Traveller το ζήσαμε στο έπακρο. Η αλήθεια είναι πως έχουμε πολλούς λόγους για να είμαστε χαρούμενοι έχουμε όμως και έναν λόγο για να είμαστε λυπημένοι. Βλέπεις μια σεζόν τελειώνει και οι αποχωρισμοί δεν μας αρέσουν. Να απολαύσετε το υπέροχο καλοκαίρι στην Ελλάδα και να ταξιδέψετε όσο και όπου μπορείτε αλλά να θυμάστε πάντα πως η πιο σημαντική αποσκευή σε κάθε ταξίδι είναι η καλή μας διάθεση!

Ραντεβού τον Σεπτέμβριο!

DCIM102GOPROG0474150.
DCIM100GOPROG0488040.
happy traveller best of (4)
happy traveller best of (5)
happy traveller best of (6)
happy traveller best of (7)
happy traveller best of (8)
happy traveller best of (9)mytilene happytraveller
happy traveller best of (10)
happy traveller best of (12)
happy traveller best of (13)
DCIM100GOPROG0175382.
DCIM100MEDIA
happy traveller best of (17)
happy traveller best of

1 COMMENT

  1. Υπέροχα λόγια συνοδεύουν τις σκέψεις σας και τα ταξίδια σας. Με την πένα των ποιητών και τα πινέλα των ζωγράφων, μας ταξιδεύετε σ’ όλο τον κόσμο! Σας ευχαριστώ Happy Traveller

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here