Ο Ευτύχης γυρνάει απο άκρη σε άκρη την πανέμορφη Κύπρο, ξεναγώντας μας με τον μοναδικό του τρόπο στις μεγάλες πόλεις και τα χωριά του πανέμορφου αυτού τόπου!

Ξεκινώντας από την Πάφο με την πανέμορφη ακτή της, η ταξιδιωτική του διαίσθηση τον οδηγεί στην πασίγνωστη Πέτρα του Ρωμιού και την παραλία της Αφροδίτης. Επόμενη στάση η Λεμεσός! Εκεί ο Ευτύχης μας ξεναγεί στην παραλιακή της και μας πάει στο Νο1 Adventure Park της Κύπρου για off road buggy σε ένα απίστευτο σκηνικό! Το ταξίδι δεν τελειώνει όμως εκεί. Οι υπόλοιπες στάσεις του Κυπριακού Happy Traveller περιλαμβάνουν Λάρνακα, Λευκωσία, Παραλίμνι, Δερύνεια, Παλαιχώρι, Κακοπετριά καθώς και περιπλανήση στο όρος Τρόοδος. Όλη η Κύπρος σε ένα επεισόδιο μέσα από τη selfie travel οπτική του Happy Traveller!

SHARE
Previous articleHappy Traveller στη Βιέννη | Ολόκληρο επεισόδιο
Next articleHappy Traveller στην Άρτα | Ολόκληρο επεισόδιο
Πιστεύω στους αγγέλους, στα παραμύθια και στο κάρμα. Κάποιες φορές ίσως παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Εργάζομαι ως αρχισυντάκτρια της ταξιδιωτικής τηλεοπτικής εκπομπής Happy Traveller. Δεν μου αρέσει απλώς να ταξιδεύω, το έχω ανάγκη. Η ζωή μου γεμίζει όταν αγαπάω, όταν γράφω και όταν έχω αγκαλιά την κόρη μου και τα σκυλιά μου. World Traveller & DayDreamer for life!

LEAVE A REPLY