Αυτήν την εβδομάδα ταξιδεύουμε στη γοητευτική πρωτεύουσα της Ισπανίας, τη Βαρκελώνη. Ξεκινάμε το ταξίδι μας από το πιο χαρακτηριστικό αξιοθέατο της πόλης, την Sagrada Familia, κάνουμε βόλτα στην πόλη και βλέπουμε από κοντά την ΑΡΕΝΑ.

Πηγαίνουμε στη μοντέρνα γειτονιά και βλέπουμε τον πύργο και μαγευόμαστε από την εξαιρετική αρχιτεκτονική του Γκαουντί. Επισκεπτόμαστε την πλατεία Καταλούνια, το εμπορικό της κέντρο και δοκιμάζουμε αυθεντικά ισπανικά street food όπως γευστικά τσούρος και όχι μόνο. Περπατάμε κατά μήκος του πιο γνωστού δρόμου της Βαρκελώνης, την Las Ramplas και φτάνουμε μέχρι την παραλία και το άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου. Επισκεπτόμαστε το χαρακτηριστικό πάρκο Γκελ και κλείνουμε την ημέρα μας με ένα πανέμορφο ηλιοβασίλεμα στον λόφο και πανοραμική θέα της πόλης. 
Όμως η Βαρκελώνη εκτός από πανέμορφη είναι και τεράστια και έτσι έχουμε πολλά ακόμη μέρη να σας δείξουμε σ΄αυτό το επεισόδιο. Θα επισκεφθούμε την παραλία Μπαρτσελονέτα, τη γοτθική γειτονιά, τον καθεδρικό ναό, την πλατεία του βασιλιά και το πάρκο Κιουταντέλα. Θα μας γοητεύσουν πολύ η Piazza Espagna, το μαγικό συντριβάνι του Μοντζουίκ και η αγορά Σάντα Κατερίνα. Και αυτό θα είναι μόνο η αρχή. Για τη Βαρκελώνη σας έχουμε ετοιμάσει και δεύτερο επεισόδιο.

Δείτε το Happy Traveller στη Βαρκελώνη, ΜΕΡΟΣ ΑΜΕΡΟΣ Β.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here