Τον Μάρτιο το Happy Traveller μας ταξιδεύει Κόστα Ρίκα.

Ταξίδι στην καταπράσινη χώρα της Κεντρικής Αμερικής με τους φιλόξενους κατοίκους, τα εντυπωσιακά τροπικά δάση, την πλούσια βιοποικιλότητα και τις παραδεισένιες παραλίες! Ταξίδι στη χώρα της αγνής ζωής: Pura Vida!

Πρώτο μέρος Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Το Happy Traveller αναχωρεί από την παγωμένη Θεσσαλονίκη και τον νέο τερματικό σταθμό του αεροδρομίου Μακεδονία για ένα υπερατλαντικο ταξιδι με προορισμό την πλούσια Ακτή, την εξωτική Κοστα Ρικα.

Στο πρωτο μερος θα εξερευνήσουμε την πρωτευουσα Σαν Χοσε, θα δουμε τα πιο σημαντικα αξιοθεατα, οπως το παλιό ταχυδρομείο και το εθνικό θέατρο καθώς και την γραφική κεντρική αγορά. Εκεί θα βρούμε και κουρείο να κουρευτούμε μιας και όταν φεύγαμε από Ελλάδα ήταν όλα κλειστά. 

Στη συνεχεια θα ξεκινησουμε ενα roadtrip στην επαρχία της χωρας για να γνωρίσουμε την άγρια φυσική ομορφιά της χώρας και να μείνουμε σε ένα παραδοσιακό Κοσταρικανό ξενώνα μέσα στη φύση.

Θα πάμε στην περιοχή του ενεργού Ηφαιστείου Arenal όπου θα κάνουμε μπάνιο στον εντυπωσιακό καταρράκτη Fortuna, θα συναντήσουμε τα γλυκίτατα ζωάκια Κοάτι και θα περπατήσουμε στο τροπικό δάσος διασχίζοντας τις διάσημες κρεμαστές γέφυρες της Κόστα Ρίκα. 

Τοπικές γεύσεις, και εικονες βγαλμενες απο ντοκιμαντερ αγριας ζωής σε ενα ταξιδι που θα σας μεινει αξεχαστο. 

ΗΤ στην Κοστα Ρικα μερος πρώτο. 

Το Σάββατο 6 Μαρτίου 2021. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here