ΣΑΒΒΑΤΟ 20/3/21


Αυτήν την εβδομάδα ολοκληρώνουμε το ταξίδι μας στην πλούσια Ακτή, με το τρίτο μέρος του Ηappy Τraveller στην Κόστα Ρίκα.

Συνεχίζουμε την περιήγηση μας σε μία από τις πιο όμορφες και πιο ασφαλείς χώρες της Κεντρικής Αμερικής γνωρίζοντας καλύτερα το αλλο της προσωπο με τις τις εντυπωσιακές ακτές και τις χρυσαφένιες παραλίες .   

Θα οδηγήσουμε νοτια παράλληλα με τις δυτικές ακτές της χώρας και θα δουμε την πολη Punta Arenas με τον εμβληματικό φάρο.Θα περάσουμε από την γέφυρα των Κροκοδείλων για να δούμε από ψηλά πολλά από αυτά τα ιδιαίτερα και τρομακτικά ερπετά.Το οδοιπορικό μας θα συνεχιστεί στην διάσημη παραλία Γιάκο (Yaco) όπου θα δούμε τον ροδοκόκκινο ήλιο να χάνεται στον απέραντο ειρηνικό ωκεανό,  και θα ολοκληρώσουμε την περιήγηση μας στο παραμυθενιο εθνικο παρκο Μανουελ Αντονιο που αν και το μικρότερο εθνικό πάρκο της Κόστα Ρίκα, είναι από τα πιο δημοφιλές και για πολλούς το ομορφότερο της χώρας. Εκεί θα δούμε άπειρα γλυκίτατα μαιμουδάκια και μια απο τις πιο ονειρικές παραλίες της κεντρικής Αμερικής.

Ηappy Τraveller στην Κοστα Ρικα! 

Το τρίτο και τελευταίο μέρος αυτό το Σάββατο 17:40 στον ΣΚΑΙ.

1 COMMENT

  1. Σας στέλνω την αγάπη μου από την Καβάλα.Είμαι πατέρας 6 παιδιών και τώρα που μεγάλωσαν εύχομαι να ταξιδέψω με τη γυναίκα μου σε μέρη μαγικά γιατί ο έρωτας μας είναι ακόμη ζωντανός.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here