Αυτή την εβδομάδα στο Happy Traveller θα δούμε ένα ταξίδι που έγινε τον Δεκέμβριο του 2019, την εποχή που ακόμα ταξιδεύαμε ξέγνοιαστα χωρίς περιορισμούς! 

Ξεκινώντας από το κοσμοπολίτικο Μαϊάμι θα μπούμε στο Symphony of the Seas, το μεγαλύτερο Κρουαζιερόπλοιο του κόσμου, για μια εβδομαδιαία κρουαζιέρα στην Καραϊβική. Το πλοίο είναι από μόνο του αξιοθέατο! Έχει 7 διαφορετικες γειτονιές, 23 εστιατορια, 23 πισινες, νεροτσουληθρες, zip line, γήπεδα και πολλές ακόμα δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους! 
Στο πρώτο επεισόδιο της κρουαζιέρας θα κάνουν στάση στον Άγιο Μαρτίνο, ένα μικροσκοπικό νησί χωρισμένο σε Ολλανδική και Γαλλική πλευρά και του οποίου το Βόρειο τμήμα που ανήκει στην Γαλλία αποτελεί το πιο απομακρυσμένο έδαφος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Στον ΄Αγιο Μαρτίνο θα πάρουν αμάξι για να κάνουν το γύρο του νησιού και να επισκεφθούν μία από τις πιο διάσημες παραλίες του κόσμου για παρατήρηση αεροπλάνων. Η παραλία “Maho” βρίσκεται δίπλα στον διάδρομο απογείωσης και έτσι ενώ κάνεις μπάνιο, βλέπεις τα αεροπλάνα να περνάνε κυριολεκτικά πάνω από το κεφάλι σου! 

Δες το επεισόδιο Happy Traveller Κρουαζιέρα στην Καραϊβική (ΜΕΡΟΣ Α) ΕΔΩ.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here