Αυτή την εβδομάδα στο Happy Traveller θα δούμε ένα ταξίδι που έγινε τον Δεκέμβριο του 2019, την εποχή που ακόμα ταξιδεύαμε ξέγνοιαστα χωρίς περιορισμούς! 

Ξεκινώντας από το κοσμοπολίτικο Μαϊάμι θα μπούμε στο Symphony of the Seas, το μεγαλύτερο Κρουαζιερόπλοιο του κόσμου, για μια εβδομαδιαία κρουαζιέρα στην Καραϊβική. Το πλοίο είναι από μόνο του αξιοθέατο! Έχει 7 διαφορετικες γειτονιές, 23 εστιατορια, 23 πισινες, νεροτσουληθρες, zip line, γήπεδα και πολλές ακόμα δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους! 
Στο πρώτο επεισόδιο της κρουαζιέρας θα κάνουν στάση στον Άγιο Μαρτίνο, ένα μικροσκοπικό νησί χωρισμένο σε Ολλανδική και Γαλλική πλευρά και του οποίου το Βόρειο τμήμα που ανήκει στην Γαλλία αποτελεί το πιο απομακρυσμένο έδαφος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Στον ΄Αγιο Μαρτίνο θα πάρουν αμάξι για να κάνουν το γύρο του νησιού και να επισκεφθούν μία από τις πιο διάσημες παραλίες του κόσμου για παρατήρηση αεροπλάνων. Η παραλία “Maho” βρίσκεται δίπλα στον διάδρομο απογείωσης και έτσι ενώ κάνεις μπάνιο, βλέπεις τα αεροπλάνα να περνάνε κυριολεκτικά πάνω από το κεφάλι σου! 

Happy Traveller 

Ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες 

5 COMMENTS

  1. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ MΠΟΡΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΕ Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΓΙΑ ΜΑΙΑΜΙ ΜΕΤ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ!

  2. Καλημέρα σας…παιδιά..απίθανο ταξίδι .τρελό επεισόδιο..θα ήθελα όμως να μάθω και την τιμή του όπως αναφέρεται στο τέλος της εκπομπής σας παρακαλώ

  3. παρακολούθησα το επεισόδιο σας . Μπορείτε σας παρακαλώ ενδεικτικά να μας πείτε πόσο στοίχισε η κρουαζιέρα και πόσο το αεροπορικό ταξίδι για Μαϊάμι μετ επιστροφής κατ άτομο? Σάς ευχαριστώ πολύ!

  4. Γειά σας παρακολούθησα με το επεισόδιο αυτό και θέλουμε να μάθουμε τιμές για την κρουαζιέρα τιμή για αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα… Για 2 άτομα…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here