- Διαφήμιση -
Home ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - HOTELS Levin Iglut: Το ξενοδοχείο Ιγκλού που ξετρελαίνει τους τουρίστες!

Levin Iglut: Το ξενοδοχείο Ιγκλού που ξετρελαίνει τους τουρίστες!

0
4716
- Διαφήμιση -

levin iglut levi finland happy traveller (2)

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα ξενοδοχεία του κόσμου είναι αναμφισβήτητα το Levin Iglut που βρίσκεται στο Λέβι της Φινλανδίας. Τα γυάλινα ιγκλού είναι χωρίς καμία αμφιβολία η καλύτερη επιλογή διαμονή στην περιοχή. Το ξενοδοχείο είναι ένα από τα καλύτερα και φυσικά με ανάλογες τιμές.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Η διαμονή στο Levin Iglut είναι φυσικά ονειρεμένη. Από τα γυάλινα ιγκλού μπορείς να βλέπεις τον ουρανό και το βόρειο σέλας -αν και εφόσον υπάρχει-. Η εκπληκτική τους αρχιτεκτονική σε κάνει να νιώθεις ότι κοιμάσαι σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα μέρη που έχεις κοιμηθεί ποτέ. Και όντως, είναι αλήθεια! Βέβαια και το κόστος είναι ανάλογο της εμπειρίας αυτής. Για μια βραδιά μπορεί και να πληρώσεις περίπου 450 ευρώ.

ΠΡΩΙΝΟ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Το εστιατόριο Aurora είναι ένα πολύ καλό εστιατόριο αλλά και το μέρος όπου οι πελάτες του ξενοδοχείου παίρνουν το πρωινό τους. Η θέα του είναι εξαιρετική και διαθέτει και αυτό έναν εντυπωσιακό γυάλινο θόλο.

Κόστος:

Το κόστος της διαμονής στο Levin Iglut είναι λίγο αποτρεπτικό αν υπολογίσεις ότι μια νύχτα θα σου κοστίσει περίπου 500 ευρώ. Παρόλα αυτά, όλα όσα σου προσφέρονται αξίζουν τα χρήματα. Από την άλλη αν θέλεις κάτι πιο οικονομικό, είναι απολύτως κατανοητό.

levin iglut levi finland happy traveller (5)

Θέλεις να μείνεις και εσύ στο LEVIN IGLUT: 

Εξασφάλισε την διαμονή σου στο LEVIN IGLUT, εδώ.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here