Τα πολλά like δεν είναι πάντα τόσο δύσκολα όσο φαίνονται. Στην πραγματικότητα τα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να πάρεις like στο instagram και το facebook είναι κάτι περισσότερο από απλά και αυτά θα αναλύσουμε σήμερα εδώ στο HappyTraveller.gr όπως τα διαβάσαμε στο BeautyStars.gr.

1. Μην υπερεκτιμάς τα φίλτρα. Τα φίλτρα είναι καλά όταν χρησιμοποιούνται με μέτρο. Όπως όλα τα πράγματα άλλωστε θέλουν την ρέγουλά τους έτσι και τα φίλτρα δεν πρέπει να τα χρησιμοποιείς υπέρ του δέοντος. Σίγουρα έχεις δει υπερβολικά τονισμένες φωτογραφίες που στο τέλος μοιάζουν με αποτυχίες ενώ θα μπορούσαν να ήταν πολύ καλές με άλλη επεξεργασία. Εννοείται πως θα τονίσεις την φωτογραφία αλλά προσοχή και πάντα με μέτρο.

2. Τα selfie στικς είναι καλά εν μέρη. Αν χρησιμοποιηθούν λάθος μπορεί να μην κολακεύουν τόσο πολύ αυτόν που το χρησιμοποιεί. Για να εξαιρέσουμε βέβαια το πόσο άκομψο είναι όταν βγάζεις την φωτογραφία.

3. Εκπληκτικά φίλτρα διαθέτουν πολλά app που μπορείς να διαλέξεις και να κάνεις τις φωτογραφίες σου να μοιάζουν επαγγελματικές. Εμείς σου προτείνουμε άφορα το VSCO το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα και το χρησιμοποιούμε και εμείς. Κάνε όμως και την δική σου έρευνα και σίγουρα θα βρεις κάτι να σου ταιριάζει.

4. Το φως του πρωινού ήλιου είναι πάντα το καλύτερο. Φωτίζει επαρκώς και δεν κάνει έντονες σκιές τις οποίες -όπως έχουμε πει- πάντα αποφεύγουμε.

5. Το φως σε εσωτερικούς χώρους είναι πολύ σημαντικό. Όταν βρίσκεσαι μέσα και θέλεις να βγάλεις φωτογραφία προσοχή. Θα πρέπει να φωτίσεις σωστά τον χώρο, το αντικείμενο ή τον άνθρωπο που θέλεις να βγάλεις.

6. Προσοχή στο φόντο. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και μπορεί να χαλάσει ολόκληρο το κόνσεπτ της φωτογραφίας.

7. Οι οριζόντιες λήψεις είναι ως επί το πλείστον καλύτερες. Μπορείς να το ανακαλύψεις και μόνος σου. Πάρε τώρα το κινητό σου και δες ιδίοις όμμασι ότι οι κάθετες λήψεις δεν είναι τόσο λειτουργικές. Αντίθετα οι οριζόντιες σου δίνουν περισσότερο χώρο στο κάδρο και γενικά καλύτερο αποτέλεσμα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here