Ο αριθμός των selfie είναι εξωπραγματικός! Θα δεις καθημερινά πάνω από 1 εκατομμύριο selfie ημερησίως στα social media. Απίστευτο και όμως αληθινό! Οι περισσότερες είναι “φτιαγμένες” με φίλτρα αλλά υπάρχουν και άλλες που ανεβαίνουν χωρίς καμία επεξεργασία. Αν θέλεις να μάθεις και εσύ τα πιο σημαντικά κόλπα για άκρως πετυχημένες selfie είσαι στο σωστό μέρος. Το HappyTraveller.Gr θα σου μάθει ότι δεν έμαθες ποτέ για τις selfie.

1. Φρόντισε να τραβήξεις την selfie με το κινητό που έχει την καλύτερη ανάλυση. Αν δεν είναι το δικό σου, φρόντισε να καβατζώσεις της αδερφής σου, του δικού σου ή του μπαμπά σου. Πίστεψέ με δεν θέλεις η selfie σου να “πιξελιάζει”.

2. Ψάξε τις γωνίες για να βρεις αυτή που σε κολακεύει. Δεν σε κολακεύουν όλες οι στάσεις. Υπάρχουν κάποιες πόζες που σε κολακεύουν περισσότερο. Σήκωσε το κινητό, κατέβασέ το, φέρ’ το στο ύψος των ματιών σου και πειραματήσου μέχρι να βρεις το τέλειο!

3. Τα φίλτρα θα σε σώσουν. Σπυράκια, άκομψα στοιχεία και οτιδήποτε θέλεις να κρύψεις κρύβονται ανετότατα με τα φίλτρα. Σου προτείνω το VSCO που είναι ένα από τα αγαπημένο μου app επεξεργασίας. Βέβαια και τα φίλτρα του instgram κάνουν εξαιρετική δουλειά.

4. Προσοχή στο φόντο. Το φόντο δεν είναι τόσο “αθώο” όσο νομίζεις. Έχει καταστρέψει πολλές σέλφι και δεν θέλεις να καταστέψει και την δική σου.

5. Διπλή προσοχή στο φως. Το φως είναι -ίσως- ο πιο σημαντικός παράγωντας στις σέλφι , αλλά και σε όλες τις φωτογραφίες. Βρες το φως που θέλεις και φώτισε το πρόσωπό σου έτσι ώστε να είναι όμορφο. (Ιδανικές ώρες για φωτογραφία είναι νωρίς το πρωί και το απόγευμα)

6. Τοποθέτησε το κινητό στην σωστή θέση. Η θέση που κολακεύει του πάντες είναι εκείνη που κρατάς το κινητό λίιιγο πιο ψηλά από το κεφάλι σου. Με αυτό τον τρόπο φαίνεσαι πιο κομψή και αδύνατη.

7. Χαμόγελο. Ίσως ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνεις για να βγεις ωραία σέλφι. Το χαμόγελο είναι το άλφα και το ωμέγα. Το πραγματικό, πηγαίο και όμορφο χαμόγελο.

8. Κοίτα την κάμερα.Κακό συνήθειο που έχουν πολλοί άνθρωποι είναι να βγαίνουν σέλφι και να κοιτάζουν τον εαυτό τους στην οθόνη. Η φωτογραφία βγαίνει πολύ πιο όμορφη και αληθινή, όταν κοιτάζεις την κάμερα.

9. Μην βγεις εντελώς απεριποίητος. Εντάξει δεν σου είπα να φτιαχτείς ειδικά για την φωτογραφία, αλλά αν θέλεις να ανεβάσεις την φωτογραφία στα social media και να μην την κρατήσεις για σένα, τότε ίσως πρέπει να προσέξεις λίγο παραπάνω την εμφάνισή σου.

10. Αν έχεις και τα φιλαράκια σου μαζί, το πράγμα γίνεται πιο cool. Μειώνεις το επίπεδο ναρκισσισμού και αυξάνεις την πιθανότητα πολλών like λόγω του μεγάλου χαμόγελου που θα έχετε. Επίσης έτσι για την ιστορία να ξέρεις ότι σε αυτή την περίπτωση δεν βγάζεις selfie αλλά wefie ή groufie.

via BeautyStars.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here