Το δάσος των Μαϊμούδων (Monkey Forest) είναι ένα φυσικό καταφύγιο για μαϊμούδες και ένα από τα πιο επισκέψιμα σημεία στην Ubud. Εκεί όχι μόνο θα δεις και θα έρθεις σε επαφή με τις φιλικές μαϊμούδες, αλλά θα «ακούσεις» και την φύση.

ubud-bali-happy-traveller

Γενικές Πληροφορίες:
Το δάσος των μαϊμούδων του Ubud βρίσκεται στο χωριό Padangtegal. Οι κάτοικοι θεωρούν το δάσος των μαϊμού ως σημαντικό πνευματικό, οικονομικό, εκπαιδευτικό και συντηρητικό κέντρο του χωριού. Υπάρχουν πολλά σημεία ενδιαφέροντος στην περιοχή. Εκτός από περίπου 700 πιθήκους, μπορείς επίσης να δεις 186 είδη δέντρων σε 12,5 εκτάρια δάσους αλλά και τους εντυπωσιακούς ναούς.

Τι να κάνω – Τι να δω:
Εκτός από βόλτα στο δάσος με τις μαϊμούδες θα πρέπει να κάνεις βόλτα και να δεις και τους υπέροχους ναούς. Στο Ιερό Δάσος των Monkey Forest (Monkey Forest Ubud) χτίστηκαν ναοί γύρω στα μέσα του 14ου αιώνα. Υπάρχουν τρεις ναοί στην περιοχή. Ο Pura Dalem Agung (Ο κεντρικός ναός), που βρίσκεται στη νοτιοδυτική περιοχή. Στη βορειοδυτική περιοχή υπάρχει ο ναός Pura Beji (Ναός Beji). Ο τρίτος ναός είναι ο Pura Prajapati (Ναός Prajapati). Αυτός ο ναός βρίσκεται στη βορειοανατολική περιοχή και είναι δίπλα στο νεκροταφείο.

Τιμή εισόδου:
Ο ενήλικας θα πληρώσει IDR 50.000 ενώ ένα παιδί 40.000 IDR.

Βίντεο:
Για να καταλάβεις πόσο όμορφο είναι το Monkey Forest δες το βίντεο μας από το εκεί.

LEAVE A REPLY