Μια ακόμη αεροπορική εταιρεία ενώνει την Ελλάδα με την Αμερική με απευθείας πτήση. Αυτή τη φορά η Norwegian έκανε το θαύμα της και εκτός από τη Νέα Υόρκη, πρόσθεσε και άλλους προορισμούς και μάλιστα σε πολύ χαμηλές τιμές.

airplane taksidi happy traveller

Στις 15/2 ανακοίνωσε η Norwegian τη νέα απευθείας σύνδεση Αθήνας – Νέας Υόρκης (αεροδρόμιο John F. Kennedy. Η Norwegian ούσα μια εταιρεία χαμηλού κόστους μεγάλων αποστάσεων φρόντισε και τα εισιτήρια να έχουν το ανάλογο αντίτιμο. Οι τιμές ξεκινούν από 169,90 ευρώ για απλή μετάβαση, μαζί με τους φόρους και οι πτήσεις προς τη Νέα Υόρκη θα ξεκινήσουν από τον Ιούλιο.

Για την ακρίβεια το δρομολόγιο Αθήνα-Νέα Υόρκη, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου και θα συνεχίσει για όλη την καλοκαιρινή περίοδο μέχρι και το Σάββατο 26 Οκτωβρίου κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Επίσης η εταιρεία ανακοίνωσε πτήσεις και προς άλλους προορισμούς όπως το Όσλο της Νορβηγίας, τη Στοκχόλμη της Σουηδίας, την Κοπεγχάγη της Δανίας και το Ελσίνκι της Φινλανδίας.

Έχουμε ταξιδέψει κάποιες φορές στο παρελθόν (Roveniemi-London και Oslo-Stockholm) με τη συγκεκριμένη αεροπορική εταιρία και μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι είναι από τις πιο ποιοτικές και αξιόλογες low cost αεροπορικές εταιρίες που υπάρχουν.

Εμείς να ευχηθούμε, καλά ταξίδια!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here