Ο κόσμος είναι μεγάλος, αλλά υπάρχουν τρεις μικρές χώρες που πρέπει σίγουρα να επισκεφθείς. Διαφέρουν αρκετά η μια από την άλλη όμως σίγουρα αξίζουν μια επίσκεψή σου, η κάθε μια για τον δικό της λόγο!

Μαλδίβες
Μαλδίβες

1. Μαλδίβες
Οι Μαλδίβες είναι ένας ονειρεμένος τροπικός προορισμός και σίγουρα σε συνεπαίρνει από το πρώτο λεπτό. Εκεί θα βιώσεις την απόλυτη ηρεμία και την γαλήνη, που ούτε είχες φανταστεί ότι υπάρχουν. Συγκατελέγεται εύκολα στις 3 μικρές χώρες του κόσμου που πρέπει να επισκεφθείς καθώς διαθέτει 1.192 νησιά, εκ των οποίων μόνο τα 250 κατοικούνται. Η ζωή στα νησιά είναι εκπληκτική και σίγουρα θα βιώσεις πρωτόγνωρες εμπειρίες σε αυτό το ταξίδι σου. Μάθε τα πάντα για τις Μαλδίβες (Happy Traveller στις Μαλδίβες)

Μονακό, Μόντε Κάρλο
Μονακό, Μόντε Κάρλο

2. Μονακό
Μονακό! Το πιο πυκνοκατοικημένο και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κράτη της Γης. Οι ιδιαιτερότητές του πολλές και δεν σταματούν στην κοσμοπολίτικη ζωή και στις ρομαντικές του περαντζάδες. Το Μονακό αποτελεί ένα ιδιαίτερο ταξίδι, που πρέπει να κάνεις μια φορά στη ζωή σου. Και δεν είναι απλά ένα μικρό κράτος, αλλά θα λέγαμε λιλιπούτιο. Μάθε τα πάντα για το Μονακό. (Happy Traveller στην Κυανή Ακτή – συμπεριλαμβάνει και το Μονακό)

Βαλέττα, Μάλτα
Βαλέτα, Μάλτα

3. Μάλτα
Η Μάλτα είναι μια πολύ εντυπωσιακή χώρα της Ευρώπης. Μπορείς να γυρίσεις όλη την χώρα σε 3-4 ημέρες και παράλληλα να γνωρίσεις την κουλτούρα των ντόπιων. Αν είσαι πιο «χαλαρός ταξιδιώτης» ίσως χρειαστείς 5 ή 6. Όμως αυτό αποδεικνύει το πόσο μικρή είναι αυτή η χώρα. Όμως όσο μικρή είναι σε έκταση, τόσο μεγάλη είναι σε ενδιαφέροντα μέρη και αξιοθέατα για αυτό φρόντισε να την απολαύσεις στο έπακρο! Μάθε τα πάντα για την Μάλτα. (Happy Traveller στην Μάλτα)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here