Το Happy Traveller έχει ανοίξει τα φτερά του για την τρίτη σε μέγεθος ήπειρο του πλανήτη μας, την Αφρική. Οι εικόνες που θα μοιραστούμε μαζί σας, θα σας συνεπάρουν! Είστε έτοιμοι;

default
Lac Rose, Dakar, Σενεγάλη

Ο Ευτύχης εξερευνεί ήδη εδώ και μια εβδομάδα στην Αφρική και αυτό είναι το δεύτερο ταξίδι που κάνει χωρίς την Ηλέκτρα. Η Ηλέκτρα έμεινε στην Ελλάδα με την κόρη τους, όχι μόνο επειδή η μικρή θηλάζει αποκλειστικά, αλλά και γιατί ένα ταξίδι στην Αφρική -και ειδικά σε μια χώρα όπως η Σενεγάλη- δεν ενδείκνυται για 6 μηνών μωρό.

Ο Ευτύχης ταξιδεύει με το ταξιδιωτικό γραφείο Cosmorama και μαζί τους έχει ήδη εξερευνήσει την Μαυριτανία ενώ τώρα βρίσκονται στη Σενεγάλη. (Για να μαθαίνεις ανά πάσα ώρα που βρίσκεται κάνε follow εδώ.)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ευτύχης Μπλέτσας (@ftbletsas) στις

Η Σενεγάλη είναι μια εντελώς διαφορετική εικόνα για μας τους Έλληνες και για αυτό το λόγο θελήσαμε να ταξιδέψουμε μέχρι εκεί και να την μοιραστούμε μαζί σας. Διαφορετική κουλτούρα, διαφορετικοί άνθρωποι και νέες εμπειρίες θα έρθουν πολύ σύντομα στην οθόνη σας.

Μέχρι τότε απολαύστε το φωτογραφικό υλικό που σας εξασφαλίσαμε και ακολουθείστε τον Ευτύχη για να δείτε περισσότερη Σενεγάλη στο instagram feed και στα story του.

Το ταξίδι στην Αφρική πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο και θα το δείτε στις οθόνες σας την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here