Οι Solo Travellers πληθαίνουν συνεχώς. Οι ταξιδιώτες που επιλέγουν να ταξιδεύουν μόνοι είναι μια διαφορετική κατηγορία από τους κλασσικούς ταξιδιώτες, που όμως καλό είναι να προσέχουν τους προορισμούς που επισκέπτονται ακριβώς επειδή είναι μόνοι.

neos agios athanasios voras kaimaktsalan happy traveller (4)

Εμείς ψάξαμε και σου παρουσιάζουμε τις χώρες που αξίζει να επισκεφθείς χωρίς να φοβάσαι τίποτα αν είσαι solo traveller!

1. Ισλανδία
Ιδανική χώρα για solo travellers με τις καλύτερες προδιαγραφές όσον αφορά την ησυχία, την τάξη και την ασφάλεια που επικρατεί σε κάθε σπιθαμή της. Έχοντας επισκεφθεί και αυτή τη χώρα σου την προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Happy Traveller στην Ισλανδία.

2. Σιγκαπούρη
Μια από τις πιο ασφαλείς χώρες του κόσμου είναι αναμφισβήτητα η Σιγκαπούρη. Έχουμε ταξιδέψει σε αυτή και μπορούμε να σου επιβεβαιώσουμε πως δεν φοβηθείς τίποτα και κανέναν. Η ασφάλεια σε αυτή την πόλη είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη. Happy Traveller στην Σιγκαπούρη.

3. Φινλανδία
Η Φινλαδία είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα ασφαλούς χώρας που σου επιτρέπει να ταξιδέψεις μόνος σου χωρίς να αντιμετωπίσεις καμία κακοτοπιά. Μάλιστα για το 2017 ψηφίστηκε και η ασφαλέστερη χώρα στον κόσμο. Ακόμη το σκέφτεσαι; Happy Traveller στην Φινλανδία (Ροβανιέμι) , Happy Traveller στην Φινλανδία (Λέβι).

4. Ελβετία
Στην Ελβετία ταξιδέψαμε τον Ιανουάριο του 2019 και έτσι η εμπειρία που θα σου μεταφέρουμε είναι πολύ «φρέσκια». Η Ελβετία δεν είναι μόνο μια πολύ πλούσια χώρα, αλλά και μια πολύ ασφαλής χώρα. Αυτό μπορείς να το δεις σε κάθε σημείο της χώρας. Από το πιο μικρό χωριό μέχρι την πρωτεύουσα της Ελβετίας.

5. Νορβηγία
Η Νορβηγία είναι μια άκρως ασφαλείς χώρα τηρώντας την παράδοση των σκανδιναβικών χωρών γενικώς. Όλες τους είναι άκρως ασφαλείς σε όλα τα επίπεδα. Η Νορβηγία είναι μια από αυτές και σίγουρα ένας ενδιαφέρον προορισμός για το 2019. Happy Traveller στη Νορβηγία.

6. Ιαπωνία
Ιαπωνία! Μπορεί ακόμη να μην έχουμε πάει όμως γνωρίζουμε πως είναι μια από τις πιο ασφαλείς χώρες στον κόσμο. Είναι ιδανική για ταξιδιώτες που είναι μόνοι και ειδικά για γυναίκες. Εξαιρετική επιλογή για κάθε ταξιδιώτη!

7. Ολλανδία
Και η Ολλανδία είναι μια από τις ασφαλείς ταξιδιωτικές επιλογές που καλό είναι να κάνεις εκεί κοντά στον Απρίλιο για να απολαύσεις και τις πανέμορφες τουλίπες.

8. Φιλιππίνες
Δεν είναι μόνο εξωτικές, δεν έχουν μόνο τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους αλλά έχουν και πολύ χαμηλούς δείκτες εγκληματικότητας. Αυτό τις κάνει στα μάτια μας όχι απλά δελεαστικές… αλλά ιδανικές!

9. Νέα Ζηλανδία
Μια από τις ασφαλέστερες αλλά και ομορφότερες χώρες του κόσμου δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. Έχουμε επισκεφθεί τη Νέα Ζηλανδία και μπορούμε με σιγουριά να σας την προτείνουμε μιας και είναι ιδανική για solo travellers. Happy Traveller στη Νέα Ζηλανδία (ΜΕΡΟΣ Α), Happy Traveller στη Νέα Ζηλανδία (ΜΕΡΟΣ Β)

10. Αυστρία
Την επισκεφθήκαμε πρόσφατα. Τον Ιανουάριο του 2019 μαζί με την Ελβετία. Ισχύουν ακριβώς τα ίδια και σε αυτή τη χώρα. Ησυχία, τάξη και ασφάλεια θα σε συντροφεύουν είτε είσαι με παρέα είτε μόνος. Εσύ ακόμη να διαλέξεις προορισμό;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here