Παλιότερα στα ταξίδια μας η εύρεση ξενοδοχείου, ήταν πολύ πιο εύκολη υπόθεση. Τώρα με το μωρό όμως, είμαστε πολύ προσεκτικοί στα μέρη που επιλέγουμε να μείνουμε. Θέλουμε να είναι καθαρά, να έχουν καλή θέρμανση/air condition (ανάλογα την εποχή), να έχουν κουζινούλα για να ετοιμάζουμε το γεύμα της μικρής.

Βέβαια με την εμπειρία τόσων χρόνων ταξιδεύοντας, δεν δυσκολευόμαστε και ιδιαίτερα να ξεχωρίσουμε τα δωμάτια-διαμάντια! Στο ταξίδι μας στη Σλοβενία δεν τα πήγαμε και άσχημα. Βρήκαμε πολύ καλά και οικονομικά καταλύματα τα οποία θα σου παρουσιάσουμε ακολούθως:

To Apartent Damijan στο Μπλεντ της Σλοβενίας

Apartment Damijan. Το Apartment Damijan βρίσκεται στο γραφικό χωριό Μπλεντ με την γοητευτική λίμνη. Επειδή λοιπόν τα αξιοθέατα που είχαμε να δούμε στην περιοχή ήταν αρκετά, μείναμε εκεί δύο βράδια. Το Apartment Damijan είναι ένα πολύ καλό κατάλυμα που είχε ό,τι εμείς ζητούσαμε. Ήταν καθαρό, με δύο δωμάτια (υπνοδωμάτιο + σαλοκουζίνα) και φυσικά μπάνιο. Η οικοδέσποινα ήταν φοβερή και μπορούμε να πούμε αντίστοιχη με κάτι δικές μας οικοδέσποινες εδώ στην Ελλάδα, που θέλουν να σε ευχαριστήσουν σα να είσαι παιδί τους. Μας έφερε φρέσκα φρούτα και μαρμελάδα φτιαγμένη με φρούτα από τον κήπο της.

Happy Info: Στα θετικά του διαμερίσματος είναι ο δωρεάν χώρος στάθμευσης έξω ακριβώς από την πόρτα, το γεγονός ότι επιτρέπονται τα κατοικίδια και η δωρεάν πρόσβαση σε Wi-Fi Internet. Επίσης το Κάστρο Μπλεντ απέχει από το δωμάτιο 0,9 χλμ.

Εμείς μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τη διαμονή μας στο δωμάτιο αυτό. Αν θέλεις και εσύ να μείνεις στο Apartment Damijan, τσέκαρε εδώ.

Το Apartma Reich στο Πτούι της Σλοβενίας

Apartma Reich. Η δεύτερη επιλογή μας ήταν το «Apartma Reich» στην πόλη Πτούι. Εκεί μείναμε μόνο ένα βράδυ, αλλά πραγματικά θα ήταν ιδανικό να μέναμε ένα ακόμη. Το διαμέρισμα αυτό είναι ένα… ολόκληρο σπίτι. Έχει τεράστιο καθιστικό μεγάλη κουζίνα, τραπεζαρία, μπάνιο, δύο δωμάτια και είναι διώροφο. Το Apartma Reich ήταν πολύ άνετο και βόλεψε πολύ καθώς είχε δωρεάν πάρκινγκ, Wifi και ευρύχωρα δωμάτια.

Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι και από αυτή τη διαμονή μας στη Σλοβενία. Αν θέλεις και εσύ να μείνεις στο Apartma Reich, τσέκαρε εδώ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here