- Διαφήμιση -
Home ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ - TRAVEL NEWS Η Aegean αλλάζει την πολιτική της λόγω κορονοιού

Η Aegean αλλάζει την πολιτική της λόγω κορονοιού

0
1616

Με ανακοίνωσή της η Aegean γνωστοποίησε ότι αλλάζει την πολιτική της όσον αφορά τις κρατήσεις των εισιτηρίων της, λόγω κορονοιού.

- Διαφήμιση -

Στην ανακοίνωσή της εταιρείας προς τους πελάτες της αναφέρει χαρακτηριστικά: «Περισσότερη ευελιξία, μεγαλύτερη σιγουριά στα ταξίδια σου. Καταλαβαίνουμε ότι η τρέχουσα κατάσταση σχετικά με τον κοροναϊό (Covid-19), μπορεί να έχει επηρεάσει και τον ταξιδιωτικό σου προγραμματισμό. Για αυτό, επεκτείνουμε τις πρωτοβουλίες που ήδη έχουμε λάβει, προκειμένου να έχεις ακόμη περισσότερη ευελιξία και να σχεδιάζεις με μεγαλύτερη σιγουριά κάθε ταξίδι σου.»

Και συνεχίζει: «Ευελιξία. Δυνατότητα μετάθεσης του εισιτηρίου σου, σε μεταγενέστερη ημερομηνία χωρίς χρέωση αλλαγής (rebooking fee). Iσχύει για όλα τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί έως και 09/03/2020 με ημερομηνία ταξιδιού έως 30/04/2020. Σιγουριά. Δυνατότητα μίας δωρεάν αλλαγής (χωρίς rebooking fee) για όλα τα εισιτήρια «GoLight». Ισχύει για εισιτήρια που θα εκδοθούν από τις 10/03/2020 έως τις 31/03/2020 για ταξίδια έως και 20/10/2020.»

Τέλος αναφέρει: «Επιπλέον, είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και έχουμε ήδη εντατικοποιήσει τους τακτικούς καθαρισμούς των αεροσκαφών μεταξύ όλων των πτήσεών μας, σε όλους τους σταθμούς της χώρας και του εξωτερικού, κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά και μετά την ολοκλήρωση των πτήσεων κατά την διάρκεια της νύχτας. Προτεραιότητα για εμάς συνεχίζει να είναι η υγεία και η ασφάλεια των επιβατών μας και των ανθρώπων μας.»

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here