Η πόλη μας η Θεσσαλονίκη μασκαρεύεται και μας ξεσηκώσει για να χορέψουμε, στους ρυθμούς του καρναβαλιού. Από φέτος, το 2020 η πόλη θα αποκτήσει το δικό της καρναβάλι.

Την Κυριακή 1 Μαρτίου οι δρόμοι της πόλης θα μετατραπούν σε ένα ξέφρενο πάρτι. Το «Καρναβάλι στην πόλη 2020», όπως ονομάζεται το πρόγραμμα εκδηλώσεων, είναι ιδιωτική πρωτοβουλία και διοργανώνεται από την ομάδα «Θεσσαλονίκη Δράσης». Πρόκειται για μία ομάδα που συστάθηκε πριν από λίγο καιρό με αρχικό σκοπό τη διοργάνωση του καρναβαλιού στη Θεσσαλονίκη. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν υπό την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης και θα παραχωρηθούν στους διοργανωτές οι χώροι που ζητούν.

Η σχετική ανακοίνωση ακολουθεί:

«Φέτος δε χρειάζεται να φύγει κανείς από τη Θεσσαλονίκη για να ζήσει αξέχαστες στιγμές στους ρυθμούς του Καρναβαλιού. Η Θεσσαλονίκη Δράσεις οργανώνει το “Καρναβάλι στη Πόλη” το οποίο ευελπιστεί να γίνει το ορόσημο της εκκίνησης ενός θεσμού, του Θεσσαλονικιώτικου καρναβαλιού! Ας ετοιμαζόμαστε όλοι για κέφι, χορό, τραγούδι δηλώνοντας συμμετοχή στη Μεγάλη Παρέλαση που θα γίνει τη Κυριακή 01/03!»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here