Τα ταξίδια που κάνουμε δεν είναι μόνο σε χλιδάτα ξενοδοχεία αλλά ούτε μόνο σε χόστελ, είναι ένας συνδυασμός και των δύο. Αυτή τη φορά όμως θα σας μιλήσουμε για το καλύτερο ξενοδοχείο που έχουμε μείνει ποτέ. Φυσικά δεν είναι άλλο από το The Sun Siyam Iru Fushi στις Μαλδίβες.

maldives 2016 the sun siyam iru fushi (25) copy

Μια από τις κορυφαίες εμπειρίες στο Happy Traveller ήταν φυσικά η διαμονή μας στις Μαλδίβες. Εκεί ζήσαμε μια από τις πιο τέλειες στιγμές της ζωής μας. Το The Sun Siyam Iru Fushi είναι από τα κορυφαία ξενοδοχεία των Μαλδίβων με εκπληκτικές παροχές και τέλεια θάλασσα. Ήταν μονόδρομος για εμάς όταν αποφασίσαμε να επισκεφθούμε τις Μαλδίβες. Χαλάρωση, ηρεμία και απέραντη ομορφιά σε ένα τόσο δα μικρό νησάκι.

Απόλαυσε το επεισόδιο Happy Traveller 

Το The Sun Siyam Iru Fushi σου παρέχει τα πάντα. Δραστηριότητες, φαγητό και φυσικά μια υπερπολυτελή διαμονή. Εμείς ζήσαμε εκεί, τις πιο όμορφες στιγμές μας. Εκπληκτική εμπειρία για κάθε ζευγάρι. Σας το συστήνουμε αναμφισβήτητα και σας προτείνουμε να ζήσετε αυτή την εκπληκτική εμπειρία με τον αγαπημένο σας στο καλύτερο σημείο του πλανήτη.

Δες το βίντεο που κάναμε στο ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΟΤΕ:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here