Η γαστρονομία της Γεωργίας είναι παράδεισος για κάθε foodie που σέβεται τον εαυτό του. Πόσο μάλλον όταν επισκέπτεσαι και τα σωστά εστιατόρια σωστά; Κάνεμε όμως εμείς τη δύσκολη δουλειά για σένα.

Ταξιδέψαμε δοκιμάσαμε και σου παρουσιάζουμε τα καλύτερα μαγαζιά στην Τιφλίδα για να δοκιμάσεις παραδοσιακές συνταγές. Τώρα πρέπει να ταξιδέψεις και εσύ για να δοκιμάσεις αυτές τις νοστιμιές.

tiflida georgia happy traveller (26)

ΤΙΦΛΙΔΑ:
La trappe: 3 παραδοσιακά πιάτα, ένα ρύζι με λαχανικά ένα νερό και ένα καφέ μας κόστισαν 15 ευρώ. Καλό μαγαζί αλλά όχι μια από τις καλύτερες επιλογές μας. Εκεί βέβαια δοκιμάσαμε και τα πρώτα μας χινκαλί που μας άρεσαν.

racha restaurant tiflida georgia happy traveller (2)
Ratsa: Αυτό το εστιατόριο είναι αρκετά φθηνό καθώς για περίπου 4-5 πιάτα μαζί με νερό πληρώσαμε 13 ευρώ. Εκτός του ότι ήταν πολύ καλά μαγειρεμένα, ήταν και πολύ ενδιαφέρον ο χώρος. Αν και φαινόταν παλιό το εστιατόριο, η κουζίνα ήταν ανοιχτή και αυτό το έκανε αρκετά μοντέρνο.

tiflida georgia happy traveller (47)

Gorgasali: Ένα πολύ καλό και παραδοσιακό εστιατόριο όπου μπορείς εύκολα να γευτείς την γεωργιανή κουζίνα. Εκεί πληρώσαμε 60 gel κάπου 20 ευρώ δηλαδή. Βρίσκεται στην παλιά πόλη. Εκεί δοκιμάσαμε χατσαπούρι αλλά και σατσίβι. Διεύθυνση: Abano St., 3/8, Τιφλίδα

tiflida georgia happy traveller (62)

Abajuri: Ένα από τα πιο ιδιαίτερα εστιατόρια της Τιφλίδας. Πολύ όμορφος χώρος που μοιάζει με σπίτι. Το γεύμα στο Αμπατζούρι μας κόστισε 76 gel δηλαδή περίπου 23 ευρώ. Εκεί φάγαμε σατσίβι και shkmeruli. Διεύθυνση: 5 Kote Afkhazi I Dead End, Τιφλίδα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here