- Διαφήμιση -
Home Top10 Τα 10 πράγματα που πρέπει να δεις στην Ουκρανία

Τα 10 πράγματα που πρέπει να δεις στην Ουκρανία

0
2433

Ουκρανία δεν είναι μόνο το Κίεβο -όπως έχουμε ξαναπει-, όμως για να πεις ότι έχεις πάρει μια καλή ιδέα της χώρας, θα πρέπει σίγουρα να το επισκεφθείς. Φυσικά όμως δεν αρκεί μόνο αυτό.

- Διαφήμιση -

Εμείς εδώ στο HappyTraveller.Gr ταξιδέψαμε, είδαμε και σου παρουσιάζουμε τα 10 κορυφαία πράγματα που πρέπει να δεις και να επισκεφθείς στην Ουκρανία.

Kiev Ukraine Happy Traveller (5)

1. Golden Gate, Κίεβο 
Η χρυσή πύλη του Κιέβου είναι σίγουρα μοναδική και άκρως εντυπωσιακή. Είναι από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να δει ο ταξιδιώτης που θα φτάσει στην πόλη. (Μάθε περισσότερα για το Κίεβο)

Το «ουράνιο τόξο» του Κιέβου
Το «ουράνιο τόξο» του Κιέβου

2. Γέφυρα του Κιέβου, Κίεβο
Η γέφυρα με το μνημείο – αξιοθέατο που μοιάζει με ουράνιο τόξο και φτιάχτηκε προς τιμήν της φιλίας των λαών (Μάθε περισσότερα για το Κίεβο)
3. Λόφος Παλιού Κιέβου, Κίεβο
Ιστορικό σημείο το οποίο επιβάλλεται να επισκεφθείς, εφόσον φτάσεις στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας. (Μάθε περισσότερα για το Κίεβο)
4. Khreschatyk Street, Κίεβο 
Ένα από τους πιο δημοφιλείς δρόμους του Κιέβου -αν όχι ο πιο δημοφιλής-. Μαγαζιά, εστιατόρια και ότι άλλο ζητήσεις μπορείς να τα βρεις εκεί. (Μάθε περισσότερα για το Κίεβο)

Άποψη του Κιέβου
Άποψη του Κιέβου

5. Εκκλησία Αγίας Σοφίας, Κίεβο
Από τις πιο δημοφιλείς εκκλησίες ολόκληρης της χώρας. Η εκκλησία της Αγίας Σοφίας βρίσκεται στο κέντρο του Κιέβου και σε περιμένει. (Μάθε περισσότερα για το Κίεβο)

Κατακόμβες, Οδησσός
Κατακόμβες, Οδησσός

6. Κατακόμβες, Οδησσός
Οι κατακόμβες της Οδησσού είναι τεράστιες και πολύ βαθιές. Σίγουρα αξίζουν την επίσκεψή σου, απλά όταν πας φρόντισε να πάρεις… ζακέτα! (Μάθε περισσότερα για την Οδησσό)
7. Μουσείο Φιλικής Εταιρείας, Οδησσός
Η ίδρυση της Φιλικής Εταιρείας έγινε στην πανέμορφη πόλη της Οδησσού. Είναι αδύνατον για κάποιο Έλληνα που θα φτάσει εκεί να μην επισκεφθεί το μουσείο της Φιλικής εταιρείας. (Μάθε περισσότερα για την Οδησσό)
8. Σκάλες Ποτέμκιν, Οδησσός
Οι σκάλες Ποτέμκιν που πήραν το όνομά τους από το θωρηκτό είναι σίγουρα ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Οδησσού. Είτε τις ανεβαίνεις, είτε τις κατεβαίνεις, αξίζουν!  (Μάθε περισσότερα για την Οδησσό)

Όπερα, Οδησσός
Όπερα, Οδησσός

9. Όπερα, Οδησσός
Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και εντυπωσιακά αρχιτεκτονήματα της Οδησσού είναι φυσικά η Όπερά της. Είναι σχεδόν απίθανο να ταξιδέψεις μέχρι εκεί, και να μην επιδιώξεις να την δεις από κοντά. (Μάθε περισσότερα για την Οδησσό)

Τσέρνομπιλ
Τσέρνομπιλ

10. Τσερνόμπιλ
Το πυρηνικό δυστύχημα του Τσερνόμπιλ είναι αναμφισβήτητα ένα από τα χειρότερα που έχουν γίνει παγκόσμια. Τη περίοδο των γεγονότων αλλά και πολύ μετά, χάθηκαν αμέτρητες ζωές. Σήμερα πλέον η πρόσβαση στο σημείο του συμβάντος, είναι εφικτή στους επισκέπτες πάντα με τις απαραίτητες προφυλάξεις.(Μάθε περισσότερα για το Τσερνόμπιλ)

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here