Το ταξίδι με αεροπλάνο φαντάζει σε κάποιους βουνό, όχι γιατί πραγματικά είναι αλλά γιατί δεν έχουν βάλει τα πράγματα σε μια σειρά! Στο HappyTraveller.Gr θα σου πούμε τους χρυσούς κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις για να ένα παραδεισένιο ταξίδι χωρίς απρόοπτα!

  1. Κάνε check in από πριν. Μην περιμένεις να πας στο αεροδρόμιο και να κάνεις εκεί! Γλίτωσε χρόνο και κάν΄το από το σπίτι σου με ένα κλικ.
  2. Φρόντισε να γνωρίζεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Αριθμός πτήσης, ώρα αναχώρησης, και το αεροδρόμιο είναι κάποιες από τις πληροφορίες που θα πρέπει σίγουρα να έχεις σε κάποιο χαρτί για παν ενδεχόμενο.
  3. Προσοχή στις αποσκευές. Μην πάρεις παραπάνω πράγματα από όσα δικαιούσαι και μην πάρεις πράγματα τα οποία απαγορεύονται κατά την πτήση. Στο HappyTraveller.Gr έχουμε κάνει αναλυτικό ποστ, στο οποίο σε ενημερώνουμε για κάποια πράγματα. Καλό θα είναι βέβαια να μπεις στο site της εκάστοτε εταιρείας και να ελέγξεις επακριβώς τι δικαιούσαι να έχεις και να μην έχεις.
  4. Φτάσε έγκαιρα στον αεροδρόμιο. Φρόντισε πάντα να είσαι 2 ώρες νωρίτερα από την ώρα που πετάς. Μπορεί να ακούγεται πολύ αλλά καλύτερα νωρίς παρά αργά! Τα γκισέ αποσκευών κλείνουν αυστηρά 40 λεπτά πριν την αναχώρηση. Αν έχει κόσμο στο αεροδρόμιο μπορεί να έχεις πρόβλημα και να καθυστερήσεις την πτήση σου.
  5. Να γνωρίζεις βασικά πράγματα περί της άφιξης. Η επιβίβαση ξεκινάει 30 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης. Η πύλη επιβίβασης κλείνει 20 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης.
  6. Κράτα την κάρτα επιβίβασης. Μόλις περάσεις τον έλεγχο μην “καταχωνιάσεις” την κάρτα επιβίβασης στις τσέπες ή την τσάντα σου. Κράτα την στο χέρι καθώς θα χρειαστεί να την παρουσιάσεις και στο πλήρωμα καμπίνας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here