Ο μήνας του μέλιτος είναι ίσως από τις πρώτες σημαντικές στιγμές που ζει ένα ζευγάρι μετά τον γάμο του. Αυτές οι στιγμές μπορούν να είναι ακόμη καλύτερες αν το ζευγάρι επισκεφθεί τις Μαλδίβες, τις Σεϊχέλες ή το Ντουμπάι. Ειδικά αν προσέξει και τα travel tips που έχει να του προτείνει το HappyTraveller.gr τότε το ταξίδι θα απογειωθεί.

Μαλδίβες
Οι Μαλδίβες είναι από μόνες τους μια έκπληξη, όταν όμως κάνεις όλα όσα έχω να σου προτείνω τότε θα γίνει ένα πραγματικό όνειρο. Σίγουρα θα πρέπει να κάνεις κατάδυση για να ανακαλύψεις κοράλλια αλλά και την θαλάσσια ζωή αυτής της περιοχής. Εννοείται πως δεν θα ξεχάσεις να πάρεις υποβρύχια φωτογραφική μηχανή. Επίσης η εμπειρία θα γίνει ακόμη πιο ξεχωριστή, αν επιλέξεις να μεταφερθείς με υδροπλάνο έτσι ώστε να απολαύσεις πιο εντυπωσιακή θέα. Τέλος, μην ξεχάσεις να απολαύσεις ρομαντικά κοκτέιλ και να ζήσεις τις βραδινές Μαλδίβες στο έπακρο.

Σεϊχέλες
Στις Σεϊχέλες θα λατρέψεις την άγρια πλευρά της. Πρέπει να είσαι έτοιμος να ζήσεις λίγη παραπάνω περιπέτεια με το έτερον ήμισυ. Από όλα τα νησιά του Ινδικού Ωκεανού, οι Σεϊχέλες είναι θα λέγαμε το πιο ακριβό – γι ‘αυτό ίσως θα άξιζε να τσεκάρετε λίγο περισσότερο τα ξενοδοχεία αλλά και να κλείσετε ίσως κάποιο πακέτο με πλήρη ή ημιδιατροφή.

Ντουμπάι
Το Ντουμπάι είναι ιδανικός προορισμός γενικώς αλλά και ειδικώς για τον μήνα του μέλιτος. Η ποικιλομορφία της πόλης θα σε κάνει να την λατρέψεις αυτομάτως και ίσως να χρειαστεί να μείνεις λίγο παραπάνω. Μην ξεχάσεις να επισκεφθείς τα μεγάλα εμπορικά κέντρα αλλά και απολαύσεις θεραπείες σπα και χαλάρωσης στις παραλίες του Ντουμπάι. Τέλος δες τα αξιοθέατα της πόλης, όπως το Ski Dubai κτλ.

Πηγή: BeautyStars.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here